0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ποιός θα γίνει καθηγητής έπρεπε να ξεκαθαρίζει από τις πανελλήνιες. Στην εποχή μου ήταν λίγοι, μόνο αυτοί με 18-19 μέσο όρο. Μετά βάλανε και τα 12, 13, 14 και τους τάξανε και διορισμό μέσω ΑΣΕΠ. Τα λυπηρά αποτελέσματα φαίνονται, εκτός των άλλων, και μέσα σε αυτό το forum.
Τουλάχιστον οι υπέρμαχοι του ΑΣΕΠ ειδικά στην παρούσα φάση με τα δημοσιονομικά της χώρας σε κακό χάλι να το πουν ξεκάθαρα: Θέλουμε ΑΣΕΠ για να ανακατευτεί η τράπουλα των συμβασιούχων-αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Είναι προφανές πως με την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, μαζικοί διορισμοί εκπαιδευτικών σε όλα τα οργανικά κενά (ανα κλάδο), δεν υπάρχει περίπτωση να επιτραπεί από τους εταίρους να γίνουν. Επομένως κανένα πρόβλημα δεν πρόκειται επί της ουσίας να λυθεί. Να προβληματίζεστε συνάδελφοι γιατί ενώ έχουν κλείσει/συγχωνευτεί πόσες σχολικές μονάδες και πλέον παγώνουν για 5-10 χρόνια οι συνταξιοδοτησεις των εκπαιδευτικών, την ίδια στιγμή τα ΑΕΙ (καθηγητικές σχολές και παιδαγωγικά) κάνουν σαν να μη συμβαίνει τίποτα με τους χιλιάδες εισακτέους που εξακολουθούν να δέχονται.
Ξεκαθαρο οσο ποτε...αμεση εφαρμογη του ΣΤΕ.Διορισμος ολων των φεκιτων,αναδρομικος διορισμος πλων των προσφυγεντων απο το 2002 και εξης.ανασυνταξη του πινακα αναπληρωτων βασει βαθμολογιας ΑΣΕΠ. Αυτο ειναι το νομιμο...οσο για την περιπτωση δασκαλων ας κοψουν το λαιμο τους να βρουν λυση.
Αν διοριστεί έστω και ένα άτομο, εγώ θα ντυθώ μικρό μου πόνυ και θα βγω χορεύοντας στην Ομόνοια.
Δεν υπάρχει χρυσή τομή στο μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί όλα αυτά τα χρόνια.
Νεο σύστημα διορισμών http://www.esos.gr/arthra/39169/neo-systima-diorismon-ekpaideytikon-anakoinose-o-t-koyrakis-stin-olme-primodotisi-tonSent from my iPhone using Tapatalk
Να χαρω εγω αριστερη κυβερνηση...εμφανεστατο πια ποιους προωθουν.τωρα τι εχετε να μου πειτε περι ΑΣΕΠ???Καταστρατηγειται ναι η οχι η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ???ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΕς ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΣΕΠΙΤΕΣ???Γιατι πετα τους επιτυχοντες αλλων ασεπ στο καλαθι των αχρηστων...ΞΥΠΝΗΣΤΕ