0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
επιμένουν για τον διαγωνισμό του 08, γιατί θέλουν να διορίσουν συγκεκριμένα άτομα από έναν συγκεκριμένο σύλλογο αναπληρωτών, ο οποίος δια μέσου της προέδρου της ,έχει λυσσάξει κυριολεκτικά να ισχύσει μόνο του 08...δεν υπάρχει εκπαιδευτικό site που να μην φιλοξενει τις απόψεις της και να τις πλασάρει σαν προθέσεις του υπουργείου....που τελικά αυτές είναι οι προθέσεις του απ οτι αποδειχτηκε....ολο λοιπόν αυτο γινεται για να διοριστουν κάποια κοριτσάκια της πρωτοβάθμιας...ειναι ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ και σε ΠΛΗΡΗ αντίθεση με την απόφαση του ΣτΕ ,αν ισχύσει μονο του 08 ο διαγωνισμός, και αν μάλιστα πριμοδοτήσει γενναία τρίτεκνους -πολύτεκνους, τότε αποχαιρετήστε την Αλεξάνδρεια που χάνεται...για πάντα...
Λοιπον θα γραψω καποια πραγματα για τελευταια φορα.
θα στο πω κι εγω για χιλιοστη φορά γιατί κι εγω βαρέθηκα...το ΣτΕ δικαίωσε ΌΛΟΥΣ μα ΌΛΟΥΣ τους επιτυχόντες του Ασεπ από το 2002 ΚΑΙ ΜΕΤΑ....τι ΔΕΝ καταλαβαίνουν κάποιοι; ...όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού...στο 3) συμφωνώ...κ ιελπίζω να μην συμφωνήσουν τα άλλα κόμματα...
Για να μην μιλήσουμε για τους πτυχιούχους απο το 2008 κ μετά...αυτοί δεν υπάρχουν γιατι δεν υπήρξε ποτέ ασεπ γι'αυτους οπότε αυτοί κακώς σπουδάσανε...Οι ευκαιρίες ήτανε όλες ως το 2008 μετά ΤΕΛΟΣ.
Παιδια το λεμε εδω και καιρο δεν υπαρχει μελλον στην δημοσια εκπαιδευση ...εχετε ολο το χρονο να κανετε τις απαραιτητες αλλαγες στην καριερα σας...οι κατω απο 30 εννοω
Οποιος εχει το ΔΙΚΑΙΟ με το μερος του ΔΕΝ τα παραταει!
Δεν τους χαριζω τον κοπο μου και μια αποφαση Ανωτατου Ακυρωτικου!Υπαρχει και η ηθικη διασταση του θεματος που δεν σεβονται οι Μπολσεβίκοι.NO PΑSΑRΑN!για να μιλησω στη γλωσσα τους!