0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό με τα 3-4 σχολεία με προβληματίζει πολύ. Έχω κάνει και σε 5 σχολεία σε 3 διαφορετικούς νομούς και το έβγαζα πέρα γιατί είχα αυτοκίνητο. Τι γίνεται όμως, αν δεν έχεις αυτοκίνητο; Με προβληματίζει πολύ γιατί σκέφτομαι να πάω αναπληρώτρια (λογικά σε νησί) και δεν έχω πια αυτοκίνητο. Τουλάχιστον μια μέρα θα πρέπει να πας σε 2 σχολεία (δλδ χωριά). Έχει όμως στο νησί συχνή συγκοινωνία να σε βολεύει να τα προλαβαίνεις και τα δυο; Νομίζω είναι λόγος να μην πας αναπληρωτής
Η λύση είναι μία.Δε χρησιμοποιείς το δικό σου αμάξι και πηγαίνεις με τα ΜΜΜ..Όσα προλάβεις..Δεν μπορούν να σε υποχρεώσουν να πάρεις ταξί..Απλά θα χάνεις κάποιες ώρες και δε θα τολμούν να μιλούν.
Ιδού... στη Γ (ή Δ;...τα μπερδεύω) Κυκλάδων... χειμερινό ωράριο των κτελ στην Άνδρο...ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΠΡΟΣ ΜΠΑΤΣΙ ΚΑΙ ΓΑΥΡΙΟΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7:10, 12:30, 14:45Τι κάνεις λοιπόν σε μια τέτοια περίπτωση; Και κοίταξα ειδικά αυτό γιατί εκεί πήγε μια συνάδελφος και παραιτήθηκε κι έχω αρχίσει να πιστεύω πως ο λόγος ήταν αυτός :/
Μπορείς να μείνεις στην περιοχή που ανήκει το σχολείο σου..Τώρα αν από τη διεύθυνση θέλουν να πηγαίνεις και σε άλλο σχολείο που είναι μακριά, δεν είναι δικό σου πρόβλημα..