0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συναδελφε η μιση μου προυπηρεσαι (κοντα στους 60 μηνες ειμαι) ειναι σε νησια.Πιστεψε με εαν ημουν υπουργος παιδειας θα υποχρεωνα ολους να το κανουν! Ουτε ΑΣΕΠ ουτε τιποτα! Το να αποχωριζεσαι τους ανθρωπους σου ειναι οτι δυσκολοτερο υπαρχει!
Μπορείς να υποχρεώσεις κάποιον, που διόρισες ως κράτος, να εργαστεί ένα διάστημα όπου εσύ κρίνεις, ώστε μετά να επιστρέψει εκεί που επιθυμεί (περίπου όπως γίνεται τώρα;... not!), αλλά δεν μπορείς να υποχρεώσεις κάποιον που αναγκάζεις να εργαστεί προσωρινά ως αναπληρωτής, να πάει όπου εσύ - ως κράτος - γουστάρεις, εκτός κι αν καταργηθούν οι επιλογές περιοχών και γίνεται γενική λίστα χωρίς προτιμήσεις.Τα υπόλοιπα δακρύβρεχτα περί αποχωρισμών (που σε πολλές περιπτώσεις είναι κατανοητά βέβαια) είναι ζήτημα προσωπικής επιλογής του καθενός.-
Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει...
Αν εγώ ήμουν υπουργός θα επέβαλλα επετηρίδα. Προσλήψεις σε μόνιμους και αναπληρωτές βάσει ημερομηνίας κτήσης πτυχίου. Η προϋπηρεσία δεν είναι κριτήριο ικανότητας στην τάξη, ούτε μπορεί να θεωρηθεί προσόν πρόσληψης.Με επετηρίδα θα ξέρει ο καθένας τι του γίνεται. Θα ξέρει τι σειρά έχει, τι ελπίδες έχει και θα κανονίσει την πορεία του.
Θα μοριοδοτείται μόνο η επιτυχία στον ΑΣΕΠ του 2008 και το σύνολο της βαθμολογίας τους θα αντιστοιχεί σε μόριασυνολικός βαθμός?Δηλαδή