0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και βέβαια είναι ειλικρινής. Ερχεται ένας άνθρωπος και σας λέει τι πραγματικά γινόταν και εσείς αντί να σταθείτε στο πως παίρνονται οι αποφάσεις για το μέλλον μας (το υπουργείο καλεί μέλη επιτροπών κομμάτων!), τα βάζετε με αυτόν που σας αποκαλύπτει την πραγματικότητα. Αυτή ήταν πάντα η πραγματικότητα με ΑΣΕΠ και χωρίς ΑΣΕΠ, μη παθαίνετε τόσο σοκ...
Για αυτό λέμε ότι ΑΣΕΠ=Αξιοκρατία!
Αυτό όποιος το πιστεύει λυπάμε πολύ.......Δεν έχει τις ίδιες αντοχές ένας 22χρονος με έναν 42χρονο. Και θα τα χει και φρέσκα ο 22 χρονος
salamaki έχεις δίκιο ότι ο 42χρονος δεν έχει τις ίδιες αντοχές με έναν 22χρονο. Κι εγώ δεν είμαι 22χρονος, άρα το ξέρω καλά αυτό!Η αξιοκρατία δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Ο 22χρονος τα έχει φρέσκα, αλλά ο μεγαλύτερος έχει την εμπειρία και τις προσαυξήσεις από την προϋπηρεσία!
Lasid , εσύ διοριστηκες σε μια ειδικότητα που αρκούσε να πιάσεις τη βάση για να διοριστείς...ηταν πολύ εύκολο...μην μπερδεύεις το τι γινόταν στον Άσε της δικιάς σου ειδικότητας με των υπολοιπων...Με τους βαθμούς των δικών σας διοριστεων , θα έπρεπε να ήμουν ήδη διορισμένος... ...
Εύκολο? ?Καθόλου ευκολο σε πληροφορώ και ξέρω τι σου λέω Το 55 για εμας ειναι 85 σε άλλες ειδικότητες Και με τεράστια ύλη και δύσκολα θέματα θα μπορούσε και σε όλες τις ειδικότητες να συμβεί το ίδιο. .....