0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κανονικα ο ασεπ θα επρεπε να ειχε μονο παιδαγωγικα και ψυχομετρικα τεστ σαν αυτα που κανουν στις στρατιωτικες. Το γνωστικο εχει ηδη πιστοποιηθει απο το πανεπιστημιο. Ψυχομετρικα γιατι οσοι εχουμε δουλεψει εχουμε δει τι κυκλοφορει στα σχολεια ασχετως αν εχει ασεπ ή οχι. Παιδαγωγικα ειναι αυτονοητο το γιατι.
Πιστεύετε ότι δεν υπάρχουν φοιτητές που λόγω προσκόλλησης σε κάποια παράταξη είχαν πολύ ευνοϊκή μεταχείριση στη σχολή;;Σας πληροφορώ ότι εγώ στη σχολή μου είχα με αποτέλεσμα όταν τελείωσαν να έχουν πολλά γνωστικά κενά..
την υλη του σχολείου σαν αντικείμενο την γνωρίζει ή την διαβάζει εύκολα και ένας φοιτητής. Δεν είναι εκεί το θέμα, αφου το καταλαβαίνεις....
Μα για να διδάξεις δεν αρκεί να ξέρεις μόνο αυτά που λέει το βιβλίο..Εκεί είναι η διαφορά..
Αυτό είναι απόλυτο. Μου θυμίζει διαφήμιση της 10ετιας του 80’ . Nα μην αναφέρω όμως ποιοι επιχειρηματίες μπορεί να χαίρονται με τέτοιες δηλώσεις.Για όλα τα επιχειρήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω πρέπει ο ασεπ να αλλάξει και να γίνεται όπως στις περισσότερες περιπτώσεις με μοριοδότηση των προσόντων που έχουμε αποκτήσει, είτε πρόκειται για προϋπηρεσία, είτε για μεταπτυχιακά και σεμινάρια, τον γραπτό διαγωνισμό το θεωρώ εμπαιγμό σε όλες τις προηγούμενες θυσίες και γραπτές εξετάσεις που έχω δώσει όλα αυτά τα χρόνια.Δηλαδή 3 ώρες θεωρούνται αρκετές για να αξιολογηθώ αν κάνω για καθηγητής, όπου Μην ξεχνάμε: 1) την υποκειμενικότητα της διόρθωσης. 2) άγνωστο βαθμό δυσκολίας των θεμάτων ανά περίοδο. 3) ψυχολογική κατάσταση εξεταζομένου (μεγάλο στρες-άγχος που σημαίνει μείωση απόδοσης). 4) θέματα υγείας (έχω δώσει εξετάσεις με 38 πυρετό).Επίσης ο γραπτός ΑΣΕΠ είναι τεράστιο έσοδο για τα παράνομα φροντιστήρια για ΑΣΕΠ, έχω διαβάσει αρκετούς εδώ μέσα που λένε ότι πέρασαν χάρη σε αυτά. Εδώ είναι που λέμε ΠΛΗΡΩΝΩ για τον διορισμό μου και όχι τα χρήματα που δίνουμε για τα μεταπτυχιακά.Τελικά μήπως οι μόνοι που έχουν τεράστιο οικονομικό συμφέρον και αγωνίζονται για την διατήρηση του γραπτού ασεπ είναι οι υπεύθυνοι και οι διδάσκοντες σε αυτά τα παράνομα φροντιστήρια για προετοιμασία ασεπ.
Μετα τι εκλογες και την αναληψη καθηκοντων του νεου Υπουργου Παιδειας να αναμενετε ειτε νέο συστημα διορισμων βασισμενο στην 527/2015 ή διενεργεια Ασεπ.Το τελευταιο,το κοβω δυσκολο φετος διοτι δεν βλεπω απορροφηση τουλάχιστον του συνολου των εναπομεινάντων του 2008.