0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι νέος στο forum..Για εμάς τους νέους υπάρχει κάποια ελπίδα για μόνιμους διορισμούς;Υπάρχει περίπτωση να ψηφιστεί άμεσα νέος τρόπος διορισμών που να περιλαμβάνει και τη διενέργεια ΑΣΕΠ;
Για τους περισσότερους νέους όμως έχει χαθεί στο θέμα της εκπαίδευσης.
Εδώ έχει χαθεί για τους παλιούς, γιατί να μη χαθεί για τους νέους; Περάσαμε τα 40, έπρεπε να ήμασταν διορισμένοι κι είμαστε στα 40+ μας άνεργοι. Κράτα το μήνυμα αυτό να το θυμηθείς όταν κλείσεις τα 40.
η "αλήθεια" είναι σκληρή
Εγώ ή η αλήθεια γενικώς; Τι να πεις μωρέ... ποιος θα μας το έλεγε πως στα 40 φεύγα μας θα ήμασταν σ'αυτ'α τα χάλια. Η ηλικία των 40 στα 20 μου ήταν ηλικία ορόσημο που θα είχα μόνιμη δουλειά... Αντ'αυτού, ζω ό,τι όλοι και το χειρότερο βλέπω να με περνούν και πολλοί νεότεροι. Ω ναι, το 2010 διορίστηκε στην ειδικότητά μου συνάδελφος με πτυχίο του 2006 και χωρίς ΑΣΕΠ.
Γιατί δεν κάνεις ονομαστική καταγγελία για τον τρόπο που απέκτησε αυτή την προυπηρεσία, ώστε να ελεγχεί κι εκείνη κι όλοι όσοι συνέπραξαν σε κάτι τέτοιο;
ναι αλλά έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους να ψάξουν και αλλού...σκέψου να περιμένεις επετηρίδες ,να έρχεται ο ΑΣΕΠ,να έρχεται Η Διαμαντοπούλου ,να έρχεται ο Λοβέρδος να δούμε και τι άλλο ...να μένεις αγκαλιά με την ελπίδα γιατί η ζωή τα έχει με άλλους και στο τέλος να σε παρατήσει και αυτή
Δεν λέω ότι είναι εύκολο, αλλά γιατί και πώς αυτή η συγκεκριμένη νεαρά είχε πρόσβαση ή της δόθηκε η δυνατότητα να αποκτήσει πολύτιμη προυπηρεσία και να διοριστεί στη συνέχεια και δε συνέβη το ίδιο με 'σένα, με 'μένα, με τον άλφα, τον βήτα κ.λ.π.;! Ποιοι την προώθησαν και με τί κριτήρια έκαναν την επιλογή της; Αν αφήνουμε έτσι όσες υποθέσεις βρωμάνε κι είναι καλυμμένες από ύποπτες κινήσεις, χωρίς ελέγχους, τότε επιτρέπουμε να συμβούν αύριο, μεθαύριο πολύ χειρότερα και καταδικάζουμε τους εαυτούς μας και κάθε προσπάθεια αξιοκρατίας!
Τα πραγματα δεν ειναι καλα.
Οπότε εμείς να στραφούμε από τώρα σε άλλο τομέα.