0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτοσυναδελφε δεν μπορω να στο προτεινω εγω... τα δεδομενα ειναι οτι ολοι μας παλευουμε πολλα χρονια...ουτε επετηριδα να ειχαμε
Όλα προς τα εκεί συγκλίνουν όμως.Πόση υπομονή να έχει ένας νέος συνάδελφος που βγήκε τώρα στην αγορά εργασίας;
Αναφέρουν όμως ότι θα ασχοληθούν με το νομοσχέδιο στην παιδεία.Θα περιλαμβάνει και τους διορισμούς των εκπαιδευτικών;
Απεγκλωβιστείτε από το όνειρο της δημόσιας εκπαίδευσης όσο είναι νωρίς. Δεν αξίζει να μπλέξετε. Μακάρι να είχα τη δυνατότητα να γυρίσω πίσω το χρόνο και να άλλαζα τις επιλογές μου. Μιζέρια, άγχος, αδικίες, μηδενική αναγνώριση προσφοράς... από τα λίγα που μπου έρχονται στο μυαλό και χαρακτηρίζουν το χώρο.
Όσο περιμένουμε και εμείς διορισμό με πτυχία 20ετίας. Άλλωστε με τον τελευταίο ΑΣΕΠ δούλεύουν και πολύ νεαρά άτομα
Οι εκπαιδευτικοί είμαστε τα μεγαλύτερα κοροίδα ομάδας εργαζομένων στη χώρα... είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα. Χαμηλοί μισθοί και απαξίωση της δουλειάς μας. Για μένα στα 27 μου ίσως είναι αργά να αλλάξω επάγγελμα, δεν έχω κουράγιο κιόλας... βρες έναν πλούσιο γαμπρό γιατί από την εκπαίδευση προκοπή δεν βλέπω...