0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια δεν κρατιεμαι άλλο ............πήρα τηλ τον κ. Χατζηφώτη , μου ξεκαθαρισαν ότι η αποφαση σχετικα σχετικα με την προσφυγη των επιτυχόντων για τους πίνακες αναπληρωτων είναι ΘΕΤΙΚΗ για τους προσφυγέντες και ότι το υπουργείο οφείλει να να διορίζει μόνο από επιτυχόντες ασεπ.... ααα και η μοριοδότηση της προυπηρεσιασ πρέπει να ειναι μικρή και όχι βεβαια μήνας και μοριο . Θα μας στειλουν μέιλ με την απόφαση αναλυτικα .Αυτά ..
το υπουργείο οφείλει να να διορίζει μόνο από επιτυχόντες ασεπ.... ααα και η μοριοδότηση της προυπηρεσιασ πρέπει να ειναι μικρή και όχι βεβαια μήνας και μοριο .
πάντα οι κυβερνώντες διορίζουν 20.000+ που δεν ανακοινώνουνκαι ανακοινώνουν 20.000 που δεν διορίζουντώρα θα διόριζε ταλαιπωρημένους... αλλά τον πρόλαβαν τα άτιμα τα δικαστήρια. να τον ξαναψηφίσουμε για την καλή του πρόθεση.
Ταλαιπωρμενοι είναι κ οι κακομοίρδες στα φροντιστήρια που με 5ευρώ την ώρα κάνουν τα μαθήματα κατευθνσης και περνάνε τα παιδιάκια στις νομικές και στα πολυτχενεία!!με τους φροντιστηριούχους και τους γονείς στο σβέρκο και διαγωνίσματα Σαββατο και Κυριακή πρωί με 10 ένσημα το μηνα!!!!!!!!!!!!Ταλαιπωρημένοι είναι κ οι κακομοίριδες που με 3ευρώ καταφέρνουν 15χρονα να παίρνουν το proficiency!!ενώ τα παιδιάκια που δεν πανε φροντιστήριο , μετά από 12 χρόνια υποχρεωτικής εκπαίδευσης, αγγλικά γιοκ!!!!!κι εγω αναπληρωτής είμαι, αλλά βλέπω τι γίνεται κ στο ν έξω κόσμο συνάδελφοι...
Aναπληρωτές ή μόνιμους;