0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χτες απογευμα που μιλησα με τον βοηθο του ΧατζηφωτηΜου ειπε για την αποφαση πως φετος ΔΕΝ μπορει να αλλαξειΚατι για τους αναπληρωτες..Απο του χρονου ΜΟΝΟ επιτυχοντες ΑΣΕΠ 2008 θα πανεΑναπληρωτες..
Να βγάλει δελτίο τύπου, υπογεγραμμένο, επίσημο. Από το τηλέφωνο μπορεί άνετα να ισχυριστεί ότι δεν είχε πει ακριβώς αυτό, ότι λάθος κατάλαβες, ότι το ένα, ότι το άλλο. Αφού χτες το απόγευμα σήκωναν τα τηλέφωνα, ας έγραφαν και 5 αράδες δελτίο τύπου. Τα γραπτά μένουν. Τα προφορικά χάνονται. Αν πάντως βγάλει τέτοια ανακοίνωση ο Χατζηφώτης, θα χρειαστούμε πολλά ψυχοφάρμακα μέχρι να βγει η καθαρογραμμένη απόφαση. Γιατί προφανώς δε μπορεί να έχουν και οι 2 δικηγόροι δίκιο. Άρα ένας από τους 2 ή δε ξέρει να διαβάζει δικαστικές αποφάσεις, ή λέει εσκεμμένα ψέματα (τώρα για ποιο λόγο...)
ναι αυτο ειπωθηκεμακαρι να βγαλει...αν και επειδη θιγονται οι αλλοι επιτυχοντες που εκπροσωπει παλαιοτερων διαγωνισμων ισως να μην βγαλει.Ελπιζω να βγει η αποφαση και εκει δεν θα χρειαζομαστε δικηγορο για να καταλαβουμε τι λεει... ουτε θα τους περιμενουμε να βγαλουν ανακοινωση
Η απόφαση πιστεύω θα αργήσει. Μα οι άλλοι επιτυχόντες που εκπροσωπεί από την ανακοίνωση θα θιγούν; Αφού ανέλαβε στη συγκεκριμένη δίκη πελάτες που είναι κόντρα στα συμφέροντα τους. Έγινε η δίκη, βγήκε μια απόφαση. Από την απόφαση θα θιγούν οι άλλοι πελάτες του, που έχει ΗΔΗ βγει. Οπότε είτε βγάλει ανακοίνωση, είτε όχι, η απόφαση υπάρχει. Πιστεύω ότι ΟΛΟΙ οι πελάτες του θέλουν να μάθουν τί έγινε. Και στην τελική, οι άλλοι πελάτες του, αν μάθουν ότι κέρδισε τη δίκη, μπορεί μεν να χάσουν, αλλά θα αποκτήσουν μια μεγαλύτερη αισιοδοξία για τη δικιά τους υπόθεση. Λάθος του που αφήνει να δημιουργούνται εντυπώσεις από τον Κολλύρη. Υποθέτωντας πάντα ότι τα πράγματα είναι όπως τα λέει ο Χατζηφώτης και όχι ο Κολλύρης.
θα θιγουν γιατι εναι διαφορων διαγωνισμων. και στην ουσια αυτο που ακουγεται για την αποφαση ειναι οτι αναγνωριζει οτι μονο οι του 2008 εχουν δικαιωμα αναπληρωσης και οχι προηγουμενων διαγωνισμων καθως δεν ισχυουν.
Δηλαδή εγώ που έχω επιτυχίες ασεπ 2002,2004,2006 αλλά όχι 2008 , προυπηρεσία 25 μηνών δε θα μπορώ να ξανακληθώ ως αναπληρώτρια? Δεν το καταλαβαίνω...Ακυρώνονται οι προηγούμενες προσπάθειες???
Για παρε ένα τηλεφωνο στο γραφειο του κ.Χατζηφωτη σημερα.
Μην γραφετε ανακρίβειες!!!
Έχεις την καλοσύνη να μας εξηγήσεις; Και να μας πεις αν ξέρεις πότε και αν σκοπεύει να βγάλει κάποια επίσημη ανακοίνωση και όχι αυτό το ράδιο αρβύλα που μου θυμίζει τις φορές που παίρνουμε τηλέφωνο στο υπουργείο για πιθανές προσλήψεις και ανάλογα με τον υπάλληλο που πετυχαίνεις, τη μία είναι να γίνουν την ίδια μέρα, την άλλη την άλλη βδομάδα και την άλλη δεν έχει ακούσει τίποτα για προσλήψεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι θα γινει ενημέρωση, το ποτέ δεν το ξέρω ,αλλά θα υπάρξει ενημερωση.
ο Κολλύρης με το φετος και του χρονου που αναφερει εννοεί το σχολικο ετος 2015-2016 και όχι 2016 - 2017