0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καταρχάς πρέπει πρώτα να καθαρογραφεί η απόφαση του ΣτΕ για να μπορεί να εφαρμοστεί. Το πότε θα γίνει αυτό δε το γνωρίζω. Οπότε είναι πρακτικά αδύνατο να γίνει ο γραπτός ΑΣΕΠ εγκαίρως ώστε μέχρι τον Αύγουστο του 2016 να έχουν εκδοθεί τα οριστικά αποτελέσματα. Επίσης δε ξέρω τι αποφάσισε το ΣτΕ και τι από όσα λένε οι δικηγόροι είναι αληθές ή όχι.
Οι νεότερες πληροφορίες για την απόφαση λένε το νωρίτερο τέλος της επόμενης εβδομάδας.http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wFalhF2BrTT7HdtvSoClrL8WtYosSaVLSh_zJjLAILKFuJInJ48_97uHrMts-zFzeyCiBSQOpYnT00MHhcXFRTsvLcCjuVakcEcQjGvf5eTdaB0gWfSnnZBLhXSEs9uC_w.Άρθρο 3, παράγραφος 3, ζ. 40 μέρες είναι το ελάχιστο χρονικό διάστημα από την προκήρυξη μέχρι τη διεξαγωγή. Άρα προλαβαίνουν. Αποκλείω μήνες Μάιο και Ιούνιο λόγω πανελλαδικών.
εγώ αποκλείω και τους 12 μήνες του 2016 ....αιτία: δεν υπάρχει σάλιο...
Υποθέσεις κάνουμε μπρε... Πάντως όντως το κόστος από ένα παράβολο 50 ευρώ μπορεί να καλυφτεί
μπρε παιδί μου δεν μιλάω για το κόστος του ασεπ,αλλά για το ψαλίδι στους διορισμούς στο δημόσιο...κοιτάξτε μια λεπτομέρεια...στον εθνικό διάλογο υπάρχει θέμα για τις περικοπές δαπανών στο Παιδείας, και στην αλλαγή ωρολογίων προγραμμάτων,άρα τεχνηέντως μείωση αναγκών....
Ξαναλέμε, αν είναι προϋπόθεση απαιραίτητη ο γραπτός ΑΣΕΠ και δε μπορούν να τον παρακάμψουν, τότε ο ΑΣΕΠ που θα γίνει δε θα είναι τόσο για τους διορισμούς, αλλά για τους αναπληρωτές...
Μιλάτε για Ασεπ...δηλαδή πιστεύετε οτι μπορεί να ξαναγίνει γραπτός Ασεπ;;