0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η απάντηση βρίσκεται στο πως ορίζει το δικαστήριο την αδιαφάνεια Πάντως είναι άδικο όλων η πρ υπηρεσία να έχει χαρακτηριστει έτσι
σε αυτό συμφωνώ κι εγώ...όλες οι προϋπηρεσίες να τσουβαλιάζονται ως παρανόμως αποκτηθείσες...υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός συναδέλφων που μπήκε στους πίνακες ωρομισθίων και αναπληρωτών μετά από ασεπ και με μόρια ασεπ κατέλαβε μια συγκεκριμένη θέση στους σχετικούς πίνακες και κλήθηκε να δουλέψει....
η προσμέτρηση προυπηρεσίας που αποκτήθηκε ακομα και μετα από ασεπ θα εχει νοημα αν πρώτα αποδοθεί και σε αυτούς που τη στερήθηκαν από τις αντισυνταγματικές πρακτικές.
Γιατί είναι σκάνδαλο; εγώ δε δούλεψα μια ολόκληρη χρονιά επειδή είχα βάλει μόνο κοντά στον τόπο κατοικίας μου λόγω μωρού και δε με κάλεσε για 1θεση! Με προσπερνουσε συνέχεια το σύστημα. Αν ήταν οι πίνακες με επιτυχόντες θα ειχα πάει απο την αρχή. Και πολυς κόσμος έτσι. Εσύ πάντα μιλάς ανάλογα με το πως σε βολεύει εσενα..
συζητησεις επι συζητησεω...οι ασεπιτες οι αριστοι αυτοι του 2008 (που και εγω ειμαι ενας απο αυτους) ας μου απαντησουν στα κατωθι ερωτηματα:Πριν ομως απαντησουν να πω οτι υποστηριζω φανατικα την επιτυχια ΑΣΕΠ ως προαπαιτουμενο για διορισμο αλλα και για αναπληρωτες. 1) η ειδικη αγωγη πως θα διοριστει χωρις ΑΣΕΠ? μη μου πει κανεις οτι δεν θα διοριστουν ατομα στην ειδικη αγωγη που ολες οι κυβερνησεις την εχουν ως προτεριοτητα2) πολυτεκνοι? μη μου πει κανεις οτι θα ζημωθουν οι πολυτεκνοι....εδω με τους νομους που ψηψιζονται ευνοουμαστε και οι τριτεκνοι.3) Εγω το 2008 πηγα να γραψω τη βαση για να μπω στο 24 μηνο που ηταν νομος του κρατους, Δεν πηγα να γραψω βαθμολογια γιατι στον κλαδο μου επαιρνε 48 γυμναστες και εδιναν 10000. Γιατι λοιπον να μην κρατηω το γνωστικο απο παλιοτερο ασεπ και τα παιδαγωγικα απο το 2008 που ειχα γραψει καλυτερα? (εδω εινια που λεω οτι δεν συγκρινονται διαφορετικοι ασεπ και ισχυει ο του 2008!
για αυτο έγιναν οι προσφυγές και θα ακολουθήσουν αναδρομικοί διορισμοί