0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ελα ντέ, περιμένουμε...........................
η χωρα καταρρεει. Σε περιπτωση δραχμης, μην περιμενετε προσλήψεις...με τι λεφτα; σε περίπτωση μετρων του υψους των 50 δις παλι σφιχτα τα λουρια. Τι συζηταμε τωρα...
Το πολυνομοσχέδιο «κουρελού» στη Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της
Ανακοινώθηκε κάπου αν υπάρχουν αλλαγές ή προτάσεις για αλλαγές; Υπάρχει κάπου σε ποιο τμήμα της
Προσωπικά δεν βρίσκω κάτι σχετικό δημοσιευμένο. Εκτίμησή μου, αν προκύψει κάποια αλλαγή σε σχέση με το αρχικό προσχέδιο που κατατέθηκε προς διαβούλευση, θα αφορά την προσμέτρηση προϋπηρεσίας της ειδικής αγωγής στην γενική. Εννοείται αλλαγές μπορεί να προκύψουν και κατά την συζήτησή του στην βουλή. Πριν από όλα θα πρέπει να δούμε και τι θα γίνει με την συνοχή στην κυβέρνηση μετά την σημερινή συμφωνία. Το πιο πιθανό βέβαια μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού είναι ο κορμός της κυβέρνησης να είναι ίδιος. Σε αυτή την περίπτωση θα προωθηθεί το νομοσχέδιο και οι πίνακες θα ανοίξουν σε όλο το διάστημα...
Έτσι πιστεύω και εγώ. Στο ζήτημα της ειδικής αγωγής και στα δυσπρόσιτα, θεωρώ ότι θα κάνει πίσω σε ένα από τα δύο, ώστε να "ισορροπήσει" κάπως τα διάφορα συμφέροντα. Πάντως τα χρονοδιαγράμματα φαίνονται αρκετά ασφυκτικά, αν και στο Παιδείας έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να διευθετούνται όλα στο παρά ένα. Για άλλη μια χρονιά ο μισός Σεπτέμβρης θα μας βρει στα σπίτια μας μου φαίνεται μέχρι να πάρουν μπρος οι προσλήψεις (για αναπληρώσεις μιλώ πάντα)...
http://xenesglosses.eu/2015/07/lifthisan-yp-oxin-ta-sxolia-kata-ti-diab/Εδώ ένα σχετικό άρθρο για τη διαβούλευση και την ενσωμάτωση (ή μη) των σχολίων στο πολυνομοσχέδιο.