0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδιά οι ΣΕΚ θα λειτουργήσουν τελικά; Σε περιοχές που δεν υπάρχουν ΙΕΚ ΟΑΕΔ πώς θα προσλάβουν στις ΣΕΚ; Mε νέα προκήρυξη ή θα κάνουν τα δικά τους τα "γνωστά"; (Το ξαναρωτάω μπας και απαντήσει κάποιος!)
Δε ξέρει κανεις Foufoutos... Θα δούμε...Απ ότι γνωρίζω η
Με ποιους καθηγητές ξεκινάει η
Η προκήρυξη των ΙΕΚ ΟΑΕΔ έλεγε ότι οι ανάγκες που θα προκύψουν για ΣΕΚ θα καλυφθούν από αυτόν τον πίνακα. Οντως αποτελέσματα δε βγήκαν ακόμη. Το θέμα είναι ότι σε πολλές περιοχές δεν έχει ΙΕΚ ΟΑΕΔ και δεν κάναμε αίτηση. Πώς θα προσλάβουν σε αυτές τις ΣΕΚ; Θα βγάλουν άλλη προκήρυξη ή παράνομα θα καλέσουν από τους πίνακες ΕΠΑΣ ενώ δεν προβλεπόταν από την προκήρυξη (και τα προσόντα είναι άλλα);
Ευχαριστώ πάρα πολύ porcupinetree! Οι ΕΠΑΣ αρχίζουν κι αυτές την άλλη βδομάδα; Ημερομηνία βγήκε;
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους, αν κάποιος έχει αντίστοιχη εμπειρία ή γνωρίζει κάτι θα ήθελα να μου δώσει τα φώτα του.Έκανα τα χαρτιά μου στην προκήρυξη για την ΕΠΑΣ Υμηττού, ειδικότητα Σχεδιαστή ΤΕ, ήμουν η μοναδική στον αρχικό αλλα και στον τελικό πίνακα. Όλη την προηγούμενη εβδομάδα προσπαθούσα να επικοινωνήσω με την ΕΠΑΣ με αποτέλεσμα την παρασκευή, όπου απάντησε κάποιος κύριος, μου έβαλε τις φωνές (γιατί υποψιαζόταν οτι είμαι η κοπέλα που είχε κάνει τα χαρτιά της πέρυσι) και μου είπε οτι στη σχολή τους υπάρχει ειδικό καθεστώς, οτι δεν υπάρχει μάθημα σχεδίου και αν υπάρχει είναι λίγες οι ώρες, με αποτέλεσμα να τις κάνει αυτός. Γνωρίζει κάποιος το οτιδήποτε; Επίσης υπάρχει κάποιο τηλέφωνο του οαέδ (που να λειτουργεί) και να με κατατοπίσουν;