0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ε τι χαμός αφού μεχρι 2014-15 δε θιγονται αναφερει.....
Όλοι οι μεταπτυχιακοί-διδακτορικοί τίτλοι των υποψηφίων αναπληρωτών για ένταξη στους πίνακες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) καθώς και του ΕΕΠ-Ε
Επίσης υπάρχει ένα παραθυράκι....καλά το κατάλαβα ?η πλάκα είναι ότι το Ειδική Αγωγή έχουν πει ότι θα το κάνουν Ειδική Εκπαίδευση σε όλα τα προσχέδια που έχουν βγάλει μέχρι τώρα Αν λοιπόν έχουμε ένα μεταπτυχιακό π.χ. στην Αγγλία μονοετούς χωρίς πρακτική που έχει τίτλο Master in Special Education τότε σκαπουλάρει την συνάφεια ?
Θα γίνει χαμός παιδιά! βγήκαν τα κριτήρια συνάφειας μεταπτυχιακών/διδακτορικώνhttps://diavgeia.gov.gr/doc/7ΕΧΤΟΞΛΔ-ΞΛΥ?inline=true........Αποφασίζουμε:τον ορισμό κριτηρίων για τη χορήγηση συνάφειας των μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων με την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ), ως εξής:
λέει ξεκάθαρα ότι όσα φέρουν τίτλο ειδική αγωγή ή σχολική ψυχολογία εξαιρούνται. Θα ελεγχθούν τα εξειδικευμενα μάστερ π.χ. κωφωση.Kinegiros τι πιστευεις;
έτσι όπως το γράφουν ναι θα ελεγχθούν.... πρέπει να γίνουν διευκρινήσεις.... ξαναλέω ότι πρέπει να ασκηθεί πίεση προς την επιτροπή. Φέτος μάλλον θα το περάσουν στο ντούκου με προσωρινή συνάφεια αλλά και πάλι θέλει πίεση. Εγώ μια ερώτηση έχω να κάνω, τι σχέση η συνάφεια με το πόσα χρόνια είναι ένα μεταπτυχιακό ή αν κάνει πρακτική. Η συνάφεια εγώ ξέρω ότι σημαίνει αν έχει άμεση σχέση με το αντικείμενο, το μόνο που βρίσκω να κολλάει με τα κριτήρια είναι ο Τίτλος καθώς και το πλήθος των μαθημάτων, άντε και το είδος της σχολής. Όλα τα άλλα έχουν να κάνουν με φωτογραφικές διατάξεις συγκεκριμένων πανεπιστημίων ως αυτά να αποτελούν το πρότυπο που τα υπόλοιπα πρέπει να ακολουθούν.