0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξερω τι ζόρι τραβάς και απο που προέρχεσαι αλλα δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μου στερήσεις την ελεύθερη έκφραση μου. Δεν πήρα μεταπτυχιακό της πλάκας, πάσχισα για να το αποκτήσω δουλεύοντας παράλληλα στην ειδικη αγωγή. Καθένας εδώ εκφράζει τη γνωμη του και μέχρι στιγμής όλοι ήμαστε ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε ενα τέρας που λέγεται ΑΔΙΚΙΑ...Κράτα κάθε επίθεση προς τον εαυτό σου. Κατι άτομα με γνώμες σαν τις δικές σου έφεραν την ΕΛλαδα σε αυτο το σημείο.Το τελειώνω εδώ και δεν πρόκειται να μπω στο κόπο να ξανασχοληθώ μαζί σου...
Και ετσι επρεπε να ειναι...
γιατί στην ειδική δεν διδασκεις το γνωσστικό σου αντικείμενο;;; τι θέλεις ασεπ με πιο εύκολα θέματα για να τον πούμε ειδικής;;;[/quoteΕ ναι! Φοβερός συλλογισμός! Διδάσκω το αντικείμενο μου και θέλω έναν εύκολο άσε για να τον εγκρίνω σαν ειδικής! Ξέρετε πόσοι θιγομενοι θα υπάρχουν πάντα; Αυτοί που αποφοίτησαν εδώ και 7 ολόκληρα χρόνια και εννοείται πως δεν έχουν προλάβει να δώσουν ασεπ! Οσοι εχουμε μεταπτυχιακό και διδακτορικό στο γνωστικό γιατί να μην μας το μετράνε και στην ειδική;;; Αυτά δεν είναι προσοντα που απόκτησε κάποιος στο γνωστικό που διδασκει;;;
από αυτά που έχω δει μέχρι στιγμής από τα ενημερωτικά των αιρετών στην Ειδική Αγωγή (όλα τα προγράμματα ΕΣΠΑ/ΠΔΕ/Τακτικός προυπ.) το 2014-2015 προσλήφθηκαν οι παρακάτω αναπληρωτές Α/θμια: 2729 (μπράτης)
Θα μπορούσε η επιτροπή- και οι δεκάδες /εκατοντάδες/χιλιάδες πτυχιούχοι- να σού απαγγείλει κατηγορίες για συκοφαντική δυσφήμιση και να έχεις μπελάδες καλοκαιριάτικα μέσα σε όλα τ' αλλά.
http://www.tsekouratoi.gr/2015/08/blog-post_9996.htmlΑυτό πώς σου φαίνεται??
Πώς θα λυθεί αυτό το θέμα τώρα??Θα τρέξει το σύστημα σε αυτές τις περιοχές με ελάχιστες πιστώσεις?? Και όποιος έχει το κουτάκι θα βρεθεί αλλού γι' αλλού?? Και μετά θα ακολουθήσει φάση για να καλύψουν τα κενά από τακτικό? Ή θα τα αφήσουν ακάλυπτα?