0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακριβώς! Εάν καλέσει η γενική και δεν αποδεχτείς πρόσληψη, διαγράφεσαι για 2 χρόνια από της γενικής αλλά ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΣ στην ειδική. Δεν επηρεάζει ο ένας πίνακας τον άλλο. Δε χρειάζεται να απενεργοποιήσεις αίτηση, εκτός και αν δεν επιθυμείς πρόσληψη.
Αν κάποιος έχει κάνει αίτηση στη γενική και στην ειδική τότε σε περίπτωση που τον καλέσει πρώτα η γενική και δεν αποδεχτεί πρόσληψη, τότε διαγράφεται από τον πίνακα της γενική αλλά παραμένει ενεργή η αίτηση του στον πίνακα της ειδικής και αντίστροφα.
Να συμπέσουν ακριβώς δε γίνεται. Κάποιες προσλήψεις θα ανακοινωθούν λίγες ώρες νωρίτερα. Θυμάμαι πχ στη γενική αγωγή στις κοινές ειδικότητες που είχαν βγει ίδια ημερομηνία οι προσλήψεις σε Αβάθμια και
Ευχαριστώ, elli_tzo!Άρα, απενεργοποιεί κάποιος την αίτησή του στη γενική είτε διότι δεν θέλει να υποστεί τη διετή ποινή ( αν τον καλέσουν και παραιτηθεί ) είτε δεν επιθυμεί να προσληφθεί στη γενική για προσωπικούς λόγους.Και σε περίπτωση πρόσληψης ΑΜΩ σε οποιονδήποτε πίνακα μένει ενεργή η αίτηση στον άλλον πίνακα για πρόσληψη ΑΚΩ.
Είναι πολύ σημαντική αυτή η πληροφορία αλλά που είναι γραμμένο αυτό; που το βασίζεις;ευχαριστώ
ναι, η ερώτηση για οποιον ξέρει είναι αν κάποιος που είναι και στην γενική και στην ειδική εμφανιστέι να προσλαμβάνεται και στα 2.
Να φανταστώ πως θα προνοήσουν να ανακοινώσουν κάποιες προσλήψεις λίγο νωρίτερα από τις άλλες Αλλά και πάλι μια και είναι ηλεκτρονικό το σύστημα κάποιος που διορίζεται αποκλείεται αυτομάτως από τους άλλους πίνακες. Και αν ήθελαν να είναι και τυπικοί θα έπρεπε να ανακοινωθούν πρώτα οι προσλήψεις τις ειδικής αγωγής οι οποίες από ότι γνωρίζω βάση νόμου προηγούνται αυτών της γενικής αγωγής.
Σε περίπτωση που κάποιος προσληφθεί πχ στη ειδική, αυτόματα "απενεργοποιείται" κατά κάποιο τρόπο η αίτηση του στη γενική. Παραμένει στους πίνακες της γενικής αλλά τον προσπερνά το σύστημα. Δε μπορεί να προσληφθεί και από τους δύο πίνακες και μετά να επιλέξει, εάν αυτό αναρωτιέσαι.
το να ανακοινώνεται το όνομα σε έναν πίνακα θεωρείται πρόσληψη ή το να αναλαμβάνει κανείς υπηρεσία;;;; εκεί υπάρχει ένα θέμα.