0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Minus 3 το σχόλιο μου που χαρακτήρισες καφριλα α) δεν ήταν απάντηση στο ερώτημα σου,έτσι κι αλλιώς μετά το διάβασα γι αυτό και απάντησαν και β) από χιούμορ ξερετε?. Τώρα σε αυτά που ειπες,νομίζω ότι απαντησα.Αν γίνουν οι διορισμοί που πρέπει και οποίος έχει έναν σχετικά καλό βαθμό στον ασεπ και οποίος έχει παλιό πτυχίο και οποίος έχει προϋπηρεσία θα τακτοποιηθει.Αλλά την προϋπηρεσία δεν τη βάζω ίσα κι όμοια με τα αλλα. Έχω αναλύσει το γιατί. Δες προηγούμενα σχόλια μου.
Mr rrrrrr, μου χρωστάς μια απάντηση στο άλλο τοπικ, όπου άλλα έλεγα και άλλα κατάλαβες. Επίσης, κόψε το λεξιλόγιο περι μπουρδολογίας και παρτακισμού. Δεν πρόκειται να το ανεχτώ.Τέλος, ισχυρίζεσαι ότι δεν εργάστηκα όσο λέω ότι εργάστηκα τα τελευταία χρόνια; Είσαι σίγουρος για αυτό;;; Σκέψου το καλά πριν απαντήσεις.
Ένα από τα πράγματα που θα έπρεπε να διεκδικούμε είναι το να μην ανοίγουν οι πίνακες για κάθε ειδικότητα μαζί, αλλά ξεχωριστά. Πχ ενώ για τους ΠΕ70 παραμένουν κλειστοί, για άλλους ενδεχομένως να ανοίγουν. Μας βάζουν τώρα διαφορετικές ειδικότητες με διαφορετικές καταστάσεις να πλακωνόμαστε. Πάνε καλά εκεί στο υπουργείο;
Ότι αφορά το πόσο δούλεψες με όσα διάβασα για σένα πρεπει να ήσουν πέρυσι στο πίνακα μηδενικής προυπηρεσίας και να μην είχες βάλει καθόλου κουτάκι στη δηλωσή σου για να πέσεις 850 θέσεις όπως ανάφερες. Έτσι σε πήραν πάντα αργότερα. Υπολογίζω συνήθως Νοέμβριο ή Δεκέμβριο. Αυτά συμπεραίνω από όλες τις δηλώσεις σου. Αν τώρα τα συμπέρανα σώστα μόνο εσυ το ξερεις.
Ακόμη δεν έχουν φύγει από το υπουργείο οι εγκύκλιοι των αναπληρωτών ,για να δημοσιευθούν σε ΦΕΚ.ΟΙ ρυθμοί "χελώνας" στο υπουργείο συνεχίζονται και βέβαια τις συνέπειες των παραλείψεών τους θα τις πληρώσουν τα παιδιά και οι συνάδελφοι αναπληρωτές.Από Μπράτη..