0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτός που δούλεψε πιο πολύ δεν σημαίνει ότι αξίζει κάτι παραπάνω. Εγώ δεν μπορώ να ξενιτεύομαι, δηλώνω κοντινές περιοχές, και ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ του να με παίρνουν αργότερα. Μακάρι να με έπαιρναν από Σεπτέμβρη. Γιατί να χάσω και τη θέση μου;Ο άλλος που κι αυτός θα ήθελε να τον παίρνουν κοντά στο μέρος του, γιατί έβαζε το κουτάκι; Το έβαζε διότι δεν είχε τη σειρά μου. Γιατί δεν είχε τη σειρά μου; Διότι πήρε το πτυχίο αργότερα. Τι να κάνουμε; Όταν εγώ σπούδαζα, αυτός ήταν μαθητής γυμνασίου ή λυκείου. Δεν μπορούν να εξισωθούν αυτά. Όπως εγώ δεν ζητώ να πάρω τη θέση ατόμων που πήραν το πτυχίο τους νωρίτερα από μένα, έτσι απαιτώ να μην το κάνουν άλλοι εναντίον μου.
Όλοι κάνουμε θυσίες.
Έχουμε μπλέξει τα πράγματα. Από τη στιγμή που από το 2010 οι πίνακες έχουν κλειδώσει και ανοίγουν μονό με ασεπ, καθένας κανόνισε το μέλλον του.Άλλος δήλωνε μόνο δίπλα στο σπίτι του. Άλλος δούλευε μια χρονιά και επομένη χρονιά μπορεί να έβρισκε δουλειά στον ιδιωτικό τομέα. Άλλος δεν δούλευε καθόλου. Από τη στιγμή που έτσι έλεγε ο νόμος, ακολούθησε τον νόμο. Ακόμα και ένας συνάδελφος να είναι ανάμεσα στους χιλιάδες. Αυτός ο ένας έχει το δίκιο. Γιατι ετσι ελεγε ο νομος.Αλλά για μισό λεπτό. Που ήσασταν όλοι εσείς οι Κολοκοτρώνηδες και όλες οι Μπουμπουλίνες το 2010 όταν η Διαμαντοπούλου κλείδωνε τους πίνακες; Καμιά εικοσάρια άτομα στην Αθήνα έξω από την βουλή. Και ΤΕΛΟΣ. Δεν αντέδρασε κανείς. Θυμάμαι ο Μάρκος εδώ, έλεγε θα κατέβω σύνταγμα, έρχεται κανείς; Τσιμουδιά. Ήταν και μια Χρυσούλα και ένας Στάθης οι οποίοι είχαν και ένα μπλογκ. Καλούσαν κόσμο. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.Δυστυχώς η μοναδική λύση είναι ένας ασεπ, γιατί έτσι έλεγε ο νόμος που όλοι σεβαστήκαμε αφού δεν αντέδρασε ΚΑΝΕΙΣ. Και μετά να μετράνε όλα. Αυτός που δούλευε στα δυσπρόσιτα να πάρει την προϋπηρεσία διπλή και τριπλή. Να μετρήσει και ο χρόνος κτίσης πτυχίου. Να μετράνε και τα μεταπτυχιακά. Να μετράνε και τα παιδιά. Όχι όμως μόνο πολύτεκνοι. Ένα παιδί ένα μόριο. Δυο, δυο. Να μετρήσουν τα πάντα, ώστε να βγει ένας και μοναδικός πίνακας και να μην μπορεί κανένας υπουργός να τον αλλάξει.
Παιδιά, έχει βγει καμιά εγκύκλιος και δεν την έχω δει;
Η ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΗΛΙΑΣ ΚΟΛΛΥΡΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Δε βρίσκω κανένα νόημα στο να μαλώνουμε μεταξύ μας και να τεμαχιζόμαστε!!!!!!! Πρωτοβάθμιοι, δευτεροβάθμιοι, ασεπίτες και προυπηρεσάκιδες φτάνει. Το ζητούμενο είναι να μάθουμε να σεβόμαστε τους νόμους και να μη ψάχνει η κάθε ομάδα πως θα τους παρακάμψει ώστε να ωφεληθεί και μετά οι πολιτικοί παίζουν το παιχνιδάκι πληροφορούνται, παραπληροφορούνται και μας χρησιμοποιούν κανονικά. Αλλά το αποτέλεσμα είναι τελικά εμείς ΟΛΟΙ να είμαστε χαμένοι. Δεν υπάρχει ένα σταθερό νομικό καθεστώς να κάνουμε ένα στοιχειώδη οικογενειακό και επαγγελματικό προγραμματισμό και αυτό το πληρώνουμε και θα το ξαναπληρώσουμε όλοι. Ο ισχύον νόμος ήταν ο 3848 (καλός ή κακός αυτός είναι, ας κάνουν βελτιώσεις τις οποίες θα γνωρίζουμε πριν την εφαρμογή)Οι πίνακες δεν πρέπει να ανοίξουν.Δεν μπορεί τέλος του 2014 (μετά τις δηλώσεις) να σου λέει ότι η προϋπηρεσία σου θα μετράει από το 2012. Πρέπει να μας σέβονται. Πχ. κάποιος δε δούλεψε γιατί είχε τους 60 μήνες που όριζε ο νόμος και επένδυσε σε ακαδημαϊκά προσόντα. Στηρίχθηκε στο νόμο και τώρα εκτοπίζεται. Και σε τελική έδωσε την ευκαιρία σε κάποιο νεώτερο να αποκτήσει προϋπηρεσία. Δε γίνεται αυτό, είναι στο όριο του ανήθικου. Τώρα μας στέλνουν στα δυσπρόσιτα.
Θυμάμαι ο Μάρκος εδώ, έλεγε θα κατέβω σύνταγμα, έρχεται κανείς; Τσιμουδιά. Ήταν και μια Χρυσούλα και ένας Στάθης οι οποίοι είχαν και ένα μπλογκ. Καλούσαν κόσμο. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.