0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! Ευχαριστώ πολύ όλους και όλες αυτής της "παρέας" για τις πληροφορίες που μας δίνουν. Συμφωνώ ότι οι αιρετοί πρέπει να ενημερώσουν για τα κενά και για να ζητήσουμε μερίδιο από τις νέες πιστώσειςαλλά και για να δούμε αν έχουμε κι εμείς της Κεντρικής Μακεδονίας καμιά ελπίδα για πρόσληψη. Τουλάχιστον ας μας ενημερώσει κάποιος αν πρόκειται να ανοίξει η κεντρική Μακεδονία ... Εγω ειδα στην σελίδα της πρωτοβάθμια β Θεσσαλονίκης οτι εχει κοντά στα 40 κενά δασκάλων !!! Και σε άλλες περιοχές που πήρα τηλ στις πρωτοβάθμιες Κιλκίς εχει 10 και λιγο παραπάνω μου ειπανε Χαλκιδική εχει ακομη πολλα και οι άλλες περιοχές της κεντρικής έχουνε Αλλα μεχρι 5 κενά το πολυ ..
Καλημέρα! Αυτές οι 2000 πιστώσεις που υπογράφηκαν χτες, είναι οι ίδιες με αυτές που είχαν εξασφαλισθεί (όπως έγραφαν τα ενημερωτικά site) την προηγούμενη εβδομάδα; Γιατί για τις πρώτες έκαναν λόγο για γ' φάση δασκάλων έως 30 Οκτωβρίου ενώ για τις χθεσινές ακούγονται ειδική αγωγή, ολοήμερα και κάλυψη λειτουργικών που θα προκύπτουν στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς!
αρα στην κ. Μακεδονία την μερίδα του λέοντος θα πάρει η Χαλκιδική .... κι εγώ δεν την δήλωσα......... λαμπρά
Μήπως πρέπει να οργανωθούμε κι εμείς και να αρχίσουμε να απαιτούμε τα αυτονόητα; Αν μη τι άλλο, κάλυψη όλων των οργανικών κενών μαζικά στις αρχές του Σεπτέμβρη. Οι ειδικότητες, αν παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις στην ομάδα "Αναπληρωτές μέσω Εσπα" του Facebook, δεν σταματούν να μας συκοφαντούν λέγοντας ότι ΚΑΚΩΣ(!!) η μεγαλύτερη μερίδα των πιστώσεων πηγαίνει στους δασκάλους! Και οι ίδιοι απαιτούν και κερδίζουν! Και δεν απαιτούμε εμείς, που αποτελούμε τον βασικό κορμό της εκπαίδευσης!Αυτή τη στιγμή υπάρχουν θεατρολόγοι, μουσικοί, εικαστικοί κ.α. που εργάζονται από τις αρχές του Οκτώβρη, ενώ εμείς και τα χιλιάδες κενά μας περιμένουμε ακόμα!! Συγγνώμη που τα λέω έτσι αλλά έχω εκνευριστεί πολύ τον τελευταίο καιρό που διαβάζω συνέχεια τα αρνητικά σχόλιά τους για μας, ενώ ταυτόχρονα απαιτούσαν τη στήριξή μας στον αγώνα τους! Έλεγαν ότι είναι αγώνας κοινός, όμως μόνο για τα δικά τους μίλησαν μέσα στο υπουργείο!Πρέπει κι εμείς επιτέλους να ανασκουμπωθούμε και να ξυπνήσουμε πριν να είναι αργά! Το είδαμε κι αυτό, να έχουν τα σχολεία ειδικότητες και να τους λείπει ο δάσκαλος!