0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
-Μόλις τώρα βρήκα το χρόνο να γράψω και ζητώ καθυστερημένα και ταπεινά συγγνώμη από τους πε70 αυτού του ¨δωματίου¨ γιατί εξ αιτίας των λαθών μου στην ορθογραφία, έγιναν βορά της nat84. - Παρακαλώ πολύ αν έχετε την καλοσύνη, γράψτε τί έξετάσεις πρέπει να γίνουν σε ιδιώτες γιατρούς για την γνωμάτευση.
marilou δεν ανοίγει το μήνυμα
Με πήρανε παιδιά .. Θα προτιμούσα γενική αγωγή τωρα θα εχω άγχος αν θα αναγνωριστεί η προαύηρεσια μου του χρόνου ..plakakaneis σε πήρανε ;;
stelma με τρομαζεις
Καλησπέρα και καλή αρχή σε όλους τους νεοπροσληφθέντες!Οι τοποθετήσεις στην παράλληλη γίνονται με την ίδια σειρά που γίνονται και στην ειδική: πρώτα οι έχοντες κοινωνικά κριτήρια (αναπηρίες, ασθένειες, πολυτεκνία, παιδιά, γάμο) ανεξάρτητα από ποιον πίνακα προσλήφθηκαν, μετά με τη σειρά πρόσληψης του πίνακα, πρώτα της ειδικής και μετά της γενικής. Εδώ τίθεται ένα θέμα, καθώς η εγκύκλιος με τις τοποθετήσεις αναφέρει ότι γίνονται με τη σειρά μορίων, που στη συγκεκριμένη περίπτωση κατά πάσα πιθανότητα δε συμπίπτουν με τη σειρά του πίνακα, όμως μέχρι τωρα όλες οι πρωτοβάθμιες που γνωρίζω τοποθετούν πρώτα τους ειδικής και μετά τους προερχόμενους από τη γενική. Αν κάποιον τον ενδιαφέρει μπορεί να το ψάξει περισσότερο και να κυνηγήσει ίσως τοποθέτηση σύμφωνα με τα μόρια, δεν έχω ακούσει να το δέχονται, αλλά σίγουρα θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε τι θα απαντήσουν οι πρωτοβάθμιες.Κάποιος επίσης, ανέφερε πριν ότι θα ήταν καλύτερο τα "βαρύτερα" περιστατικά να δίνονται σε όσους είναι από τον πίνακα ειδικής, και όντως θα ίσως να ισχύει, αλλά τα κενά που βγαίνουν αφορούν μόνο σχολεία και απαγορεύεται ρητά λόγω νόμων περί προστασίας προσωπικών δεδομένων να σας πουν από πριν σε τι περιστατικό αντιστοιχεί το κάθε κενό σε σχολείο. Έτσι, η κατανομή των περιστατικών γίνεται τελείως τυχαία ανάλογα με τις προτιμήσεις των σχολείων που θα δηλωθούν.