0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εννοείς μετατάξεις πχ;
Ο μεσος όρος ηλικιας διορισμου είναι μεγάλος οπότε σχεδον όλοι οταν διοριζονται εχουν ήδη φτιάξει τη ζωη τους κ έχουν υποχρεωσεις,αυτό είναι γεγονός κ δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε!
Μόλις τώρα πληροφορήθηκα από ανακοίνωση των αιρετών του ΠΥΣΔΕ Πειραιά ότι ζητήθηκαν 15 φιλόλογοι και δεν πήρε μετάθεση κανείς! Το ίδιο έγινε και με άλλες ειδικότητες, τουλάχιστον για την α΄ και β΄ Πειραιά! Με ποια λογική γίνονται οι μεταθέσεις, θα δώσουν απάντηση; Και με ποια λογική και εμείς, βρε συνάδελφοι, πάμε και εκλέγουμε αιρετούς και συνδικαλιστές στην ΟΛΜΕ που καλύπτουν τις εκάστοτε πολιτικές ηγεσίες; Έλεος!!!!!!!! Υπάρχουν εγκλωβισμένοι άνθρωποι στα νησιά με οικογένειες και μισθούς πείνας που δεν μπορούν να έρθουν σπίτι τους, ενώ υπάρχουν θέσεις και πρέπει να κρέμονται ένα καλοκαίρι από την ελπίδα της απόσπασης. Πότε θα πάψουμε να τα δεχόμαστε όλα αυτά ως φυσικά και αναμενόμενα και θα τους πάρει ο διάολος; Πότε;
Στο υπόλοιπο Δημόσιο δηλαδή διορίζονται μικροί ή δεν έχουν φτιάξει τη ζωή τους; Η' μήπως σε κάποιες ειδικότητες που διορίζονταν μικροί και ήταν και άγαμοι δεν ίσχυε το να βρω γνωστό να πάρω απόσπαση;
Στο υπόλοιπο δημόσιο η πληθώρα των υπηρεσιών βρίσκεται κυρίως στις πρωτεύουσες των νομών καθώς και σε κάποιες άλλες πόλεις - κωμοπόλεις. Στην εκπαίδευση υπάρχει μεγαλύτερος διασκορπισμός σχολείων σε κωμοπόλεις - κεφαλοχώρια - νησιά (κυρίως σε Γυμνάσια της
Μήπως πρέπει, με αυτά που γράφετε, να ζητήσω και συγγνώμη από το υπουργείο που μετά από 8 χρόνια θέλω να έρθω στο σπίτι μου και να ξέρω από Σεπτέμβρη που θα βρίσκομαι; Συγγνώμη κιόλας, αλλά όσοι φωνάζουμε για τις μεταθέσεις έχουμε κάνει στην επαρχία (και στα νησιά μας και στις στεριές μας). Τρεις χρονιές που δεν ήμουν στην επαρχία, πήρα απόσπαση σε ΠΥΣΔΕ (με μόρια). Τι κουραφέξαλα είναι αυτά που λέτε ότι δεν έχουμε υπηρετήσει κτλ. Αυτός που είναι βύσμα, δεν αγωνιά για μεταθέσεις, γιατί βολεύεται με αποσπάσεις σε φορείς και γραφεία. Μη λέμε και ό,τι θέλουμε. Φταίμε εμείς, γιατί αντί να δίνονται μεταθέσεις δίνονται στη θέση τους αποσπάσεις; Πόσο θέλει για να καταλάβουμε ότι είναι θέμα τακτικής; Στο κάτω-κάτω, ας μου δώσουν αξιοπρεπή μισθό και πάω να εγκατασταθώ στην επαρχία, αλλά με οικογένεια, δάνειο στεγαστικό και 800 ευρώ δεν μπορώ να μείνω στην επαρχία άλλο.