0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
6) Αν είσαι ΠΕ70 του μηδενικής, ή αν υποστηρίζεις αυτούς, τότε πες μου. Θα δούλευες όσο δούλεψες αν εγώ και οι άλλοι σαν κι εμένα βάζαμε το κουτάκι;;; Ναι ή όχι;
Πριν τελειώσεις το "Κοριτσάκι με τα σπίρτα", έχεις καταλάβει οτι ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕ
Αν θα έβαζες κουτάκι οι πιο χαμηλοί θα δουλέυανε πιθανότατα στο σπίτι τους ή τουλάχιστον πιο κοντα στο σπίτι τους, αφού εσυ θα πήγαινες στα δυσπρόσιτα. Μπορούμε και αυτο να πούμε.
βουτυροκ...παιδα
δε θα εισαστε αιωνίως κολλημένοι ψηλα και οι αλλοι σαν τα κοροιδα από χαμηλα
Να σου πω καλυτερα ακριβως τι καταλαβαίνω: καταλαβαίνω λοιπον ότι εχουμε μπλεξει με βουτυροκ...παιδα που αντι να σεβαστουν τον κοπο των συναδελφων τους προσπαθουν να ακουστουν με μπουρδολογίες βαφτίζοντας ηθος και προστυχια αυτό μονο που τους συμφερει...και δεν παραδέχονται την τεραστια βλακεια τους να μη δουλεψουν...καταλαβαίνω επισης ότι καποιοι δεν εχουν μαθει να δεχονται τις συνεπειες των επιλογων τους και ουρλιαζουν τωρα ότι ο γάιδαρος πεταει...πιο συγκεκεριμενα:ναι δουλεύαμε με κλειστους πίνακες, ναι δεν ξεραμε αν ποτε ανοιξουν ναι καποιοι προτιμησαν το σπιτι τους και καποιοι αλλοι ξενιτευτηκαν και κουραστηκαν και τα βρηκαν σκουρα...τωρα με το ανοιγμα και αν θα ισχυσει δικαιώνονται...και ισως δουλεψουν πιο κοντα στον τοπο τους...δεν το αξιζουν ε;;; κακο ε;; σας χαλαει το ισιο ε;;;; γαμώτο...δε θα εισαστε αιωνίως κολλημένοι ψηλα και οι αλλοι σαν τα κοροιδα από χαμηλα θα παψουν οι κακομοιρουληδες να τρεχουν στην πινεζα και θα πατε εσεις...;;;ρε γαμωτο;!!!πως οι μεταξωτοι πωποι καποιων να πανε στην πινεζα;;;;;;;;;;
Συμφωνώ για αυτούς που δούλευαν ανελλιπώς.
Αν αυτό ήταν η προτεραιότητά τους, το να εργαστούν κοντά στο σπίτι τους, τότε γίατί δε δήλωσαν μόνο τέτοιες περιοχές; Άρα προτεραιότητά τους ήταν να δουλέψουν όσο το δυνατόν νωρίτερα, ασχέτως του πού θα προσληφθούν. Άρα το ερώτημά μου συνεχίζει να ισχύει και να περιμένει απάντηση.
1) Δεν σε αποκάλεσα Δημητρούλα.2) Δεν έχεις δικαίωμα να με αποκαλείς καλοπερασάκια.3) Δεν έχεις δικαίωμα να λες ότι δεν θέλω να κουράζομαι. 4) Σε ρώτησα αν άφησες έξοδα να τρέχουν στην πατρίδα σου. Ποιος τα πλήρωνε; Περιμένω απάντηση. Δεν θα το ρωτούσα, αλλά εσύ το ξεκίνησες.5) Πόσο σου έβγαινε η θέρμανση τόσο στην πατρίδα, όσο και στο δυσπρόσιτο; Δεν θα το ρωτούσα, αλλά εσύ το ξεκίνησες.6) Αν είσαι ΠΕ70 του μηδενικής, ή αν υποστηρίζεις αυτούς, τότε πες μου. Θα δούλευες όσο δούλεψες αν εγώ και οι άλλοι σαν κι εμένα βάζαμε το κουτάκι;;; Ναι ή όχι;
Συμφωνώ για αυτούς που δούλευαν ανελλιπώς. Δεν συμφωνώ για τα ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΑ. Το καταλαβαίνεις ότι τα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ 2ΠΛΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ, ΕΤΣΙ?
Αν δεν πηγές δυσπρόσιτο είσαι τεμπέλης ,όπως εγώ ,έστω αν έχεις δουλέψει 500χλμ βόρεια ,σε χωριό,πληρώνοντας τα κέρατα σου όπως εγώ,παίρνοντας μισθό 200