0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν το καταλαβαίνω γιατι υπηρετησα εκει παρα τη θεληση μου με κινδυνο διαγραφης και τα δα όλα με τις ελλειψεις στο μερος εκεινο...υπεφερα συναδελφε και χαρηκα όταν ειδα ότι μπορει να μετρησοει διπλη μοριοδοτηση...γιατι να μη μετρησει;το ιδιο περναγα στον τοπο μου το ιδιο στο δυσπροσιτο;;
2.αυτη την εντυπωση αφηνεις αποκαλωντας εμας που η μονη μας επιλογή ηταν να τσαλακωθούμε3αυτο δειχνεις όταν περιγραφεις τις αντιληψεις τις επιλογες και τη σταση σου στην ολη κατασταση που ζουμε
4 Στην πατριδα μου εχω ένα σπιτι στο οποιο εμεινε συγγενης μου ο οποιος δεν πληρωνε νοικι αλλα μονο λογαριασμούς οσο ελειπα5 η θερμανση μου βγηκε τον πρωτο μηνα 200 ευρω στο καλοριφέρ κι επειδή επαθα εγκεφαλικο με αυτή την τιμη αναβα αιρκοντίσιον από κει και μετα και μου ρχοταν φθηνοτερα.Στο σπιτι μου εκαιγα καλοριφέρ και μου πηγαινε 700 το χρονο περιπου
6 είμαι πε60 με μεγαλη βαθμολογια στον ΑΣΕΠ και πολύ ψηλα στον πινακα-τοχω ξαναπει αλλα τη χρονια 13-14 το υπουργειο επελεξε να ανοιξει τα κλειστα στην πρωτη φαση και βρεθηκα εκτος σπιτιου μου- επισης ειχα ατομα πανω από μενα μουφα...δηλ που με κλειστους πίνακες διατηρουσαν τη σειρα τους τοσα χρονια και ειχαν το δικαίωμα καλυτερης τοποθέτησης μεταξυ αλλων προνομιων από μουφα θεσεις στον πινακα...!αυτά συναδελφε...θΑ ΔΟΥΛΕΥΑ οποιος και να βαζε το κουτακι γιατι εγω προσωπικα βρίσκομαι στις πρωτες 500 θεσεις του πινακα και παιρνουν περιπου 1800 από τον ιδιο πινακα! Α! ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ότι με τη διπλασια μοριοδοτηση είμαι πολύ πιο πανω στους πρωτους 200-αν ισχυσει τελικα
AΑ ! Ξέχασα ,ή " συνάδελφός " νηπιαγωγός δημητρα ζει σε νομο που την έπαιρναν από τις πρωτες(το ότι υπάρχει από αυτό και μόνο αδικία ανάλογα με την περιοχή που ζει κανείς ούτε που τη νοιάζει)και έκανε το 2013 την περίεργη ενέργεια να βάλει κουτακι.Αποτέλεσμα?Πήρε κατά τύχη δίπλα μόρια για εκείνη τη χρονιά και τώρα βρίζει τους άλλους που ούτε την τύχη να ζουν σε "καλό" νομο έχουν,ούτε πήγαν δυσπρόσιτο.Ευτυχώς όμως που ή μεγάλη πλειοψηφία των νηπιαγωγών συναδέλφων της αυτο δε θα το επιτρέψουν ,όπως και οι επιτυχοντες του ΑΣΕΠ και όλοι μας.
Και κατι άλλο αυτοι που δεν την παλευουν στα δυσπρόσιτα είναι η μεγαλύτερης ηλικιας συνάδελφοι ως επι το πλειστον που αφηνουν υποχρεώσεις πισω ,στη δικη σας ηλικια και χωρις υποχρεώσεις και δεσμεύσεις είναι απειρως καλυτερα τα πραγματα!
Ακόμα περιμένω απάντηση για τα δύο ερωτήματα που σου έκανα πριν ώρα?Και ένα τριτο":Διαβάσεις τι έγραψα? Δουλεύω 5 χρόνια,τον ένα 500 χλμ μακριά ,τον άλλο 200 χλμ μακριά ,τους άλλους τρεις στο νομο μου 1 1/2 ώρα με συγκοινωνια.Το αντίτιμο ? Πεφτω 1300 θεσεις τουλάχιστο?Έχεις κάτι να πεις? Ωραίο και δίκαιο το άνοιγμα χωρις ΑΣΕΠ ε?
Dimitra Ακόμα περιμένω απάντηση για τα δύο ερωτήματα που σου έκανα πριν ώρα!Και ένα τριτο":Διαβάσες τι έγραψα? Δουλεύω 5 χρόνια,τον ένα 500 χλμ μακριά ,τον άλλο 200 χλμ μακριά ,τους άλλους τρεις στο νομο μου 1 1/2 ώρα με συγκοινωνια.Το αντίτιμο ? Πεφτω 1300 θεσεις τουλάχιστο.Έχεις κάτι να πεις? Ωραίο και δίκαιο το άνοιγμα χωρις ΑΣΕΠ ε?