0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η προσπάθεια δικαίωσης σου όπως λες θα λάβει χώρα στη δικαστική αίθουσα και είναι δικαίωμα σου αυτό. Τρολάρισμα είναι μέχρι να γίνει το δικαστήριο η εμμονική παρέμβαση σε κάθε διαδικασία που δεν μπορεί να φέρει αποτέλεσμα, γιατί απλά δεν έχει τη δυνατότητα, με βασικό κίνητρο το "θα τους δείξουμε εμείς", "να τους ζαλίσουμε να μην πάρουν ανάσα", "να γεμίσουν ενστάσεις" προκαλώντας πρόβλημα σε χιλιάδες συναδέλφους που δε φταίνε σε τίποτα. Αν ένας συνάδελφος παρασύρθηκε από τα γραφόμενα σου και ενώ είχε λόγο να κάνει μια έγκυρη αίτηση, κατέθεσε ένα κείμενο που θα απορριφθεί και δεν εξεταστεί καν ποιος θα του δώσει τα μόρια που έχασε και τη σωστή θέση στον πίνακα; θα του τη δώσεις εσύ; προφανώς όχι. Τα δικαιώματα πρέπει να ασκούνται και να διεκδικούνται ανάμεσα στα άλλα και με υπευθυνότητα. Άσκησες το δικαίωμα σου να αμφισβητήσεις δικαστικά έναν νόμο (τον οποίο επιβεβαίωσες με προηγούμενη απάντηση σου ότι δε γνωρίζεις), αλλά μέχρι την δικαστική επιτυχία ή αποτυχία δεν έχεις δικαίωμα να παρακωλύεις την εφαρμογή του με διοικητικά τερτίπια όπως το τρολάρισμα ενστάσεων. Αυτό λοιπόν είναι κατάχρηση δικαιώματος. Το να μου φέρνεις ως παράδειγμα τι συμβουλή έδωσε ένας δικηγόρος είναι αστείο. Ο δικηγόρος ζει την οικογένεια του από αυτή τη δουλειά, είναι επαγγελματική του "υποχρέωση" να σε "κρατάει ζεστό" στην υπόθεση για να συνεχίσει να εισπράττει και καλά κάνει. Γιατί ο δικηγόρος δεν δικαιώθηκε στα ασφαλιστικά μέτρα ή δεν ήξερε εκ των προτέρων τι πιθανότητες είχαν να περάσουν τα ασφαλιστικά;
Όλα αυτά δε γίνονται, γιατί δεν υπάρχει διάθεση από τις Κυβερνήσεις να γίνουν διορισμοί και παρατείνοντας την ερμαφρόδιτη κατάσταση διαιωνίζεται η πολιτική των μηδενικών διορισμών. Αυτό που κυρίως θέλω να αναδείξω με την πολλές φορές υπερβολική παρέμβαση μου, είναι πως αντί να αντιδρούμε για τους μηδενικούς διορισμούς την τελευταία πενταετία ενώ υπάρχουν χιλιάδες οργανικά κενά και χιλιάδες συνάδελφοι βγήκαν στη σύνταξη, εμείς τους "απειλούμε" με μαζικές ενστάσεις και μαλώνοντας μεταξύ μας για το ποιοι πρέπει να διοριστούν πρώτοι.
Sotirios, ναι για σοβαρούς λόγους, θα έκαναν πολλοί συνάδελφοι ενστάσεις.
Ο perastikos_kav νομίζω ότι είναι μόνιμος.
Άρα ας είμαστε λίγο σοβαροί.
Ειλικρινά δυσκολεύομαι να σε παρακολουθήσω....υπάρχει τελείως διαφορετικός τρόπος σκέψης, σαν να προερχόμαστε από άλλους γαλαξίες....τι να πώ;;;