0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επιπλέον μοριοδότηση αναπληρωτών εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε απομακρυσμένες σχολικές μονάδες
Η διανυθείσα από 1.9.2012 και εντεύθεν υπηρεσία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών προσμετράται. Οι ενιαίοι πίνακες αναπληρωτών εκπαιδευτικών τροφοδοτούνται από το ανωτέρω χρονικό διάστημα με τα στοιχεία προϋπηρεσίας από το σχολικό έτος 2015−2016.
Ηταν νομιμο το 2010 η διαμαντω να παρει τις πιστωσεις του 60-40 του 30 μηνου του 24+ ασεπ και να διορισει 850 δασκαλους απο τον πινακα Γ? Οταν ο προγραμματισμος ηταν να γινουν ολα τα σχολεια Εαεπ και οι δασκαλοι σε καθε ενα απο αυτα να χανουν 1.5 θεση? Αλλα αυτα δε τα γραφουμε γιατι δεν τα γνωριζουμε. Τα βρηκαμε ολα ευκολα.
Παραθετεις την αποψη σου στο σημειο που διαφωνεις με το ανοιγμα. Με τη μονη διαφορα δεν εισαι νομικος δασκαλος εισαι. Ασε λοιπον τα δικαστηρια να το κρινουν. Αλλα αυτο που κανετε δεν ειναι ουτε συναδελφικο ουτε τιποτα. Απολυτος παρτακισμος. Δεν γνωριζεις ποιος ειμαι . Ενα σου λεω επι χρονια ημουν καθημερινα στον 3ο και γνωριζω τοσα απλυτα οσα δεν φανταζεσαι. Θα ερθει η ωρα αυτη. Εγω οποιος διαβαζω τον νομο βλεπω οτι οι πινακες ανοιγουν.Και επειδη το εχω συζητησει με τη νομικη υπηρεσια στο υπουργειο μου το τεκμηριωνουν αυτοι.