*

Ψηφοφορία

Είναι νόμιμο το άνοιγμα πινάκων;

Ναι
Οχι
ΔΞ/ΔΑ

Αποστολέας Θέμα: Ψηφοφορία για άνοιγμα πινάκων  (Αναγνώστηκε 28507 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MIKE_1924

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ψηφοφορία για άνοιγμα πινάκων
« Απάντηση #56 στις: Αυγούστου 24, 2015, 08:53:31 pm »
Chrysa26 δε γνωρίζω τι συμβαίνει στον κλάδο σου,στον δικό μου όμως έχει γίνει το έλα να δεις.Σε πληροφορω ότι έπεσα με το άνοιγμα σας πάνω από 1000 θέσεις,εχοντας εργαστεί όλα τα χρόνια αυτά.Να προσέχετε λοιπόν τι λέτε και αν θέλετε αποζημίωση για τους κόπους σας να τη ζητήσετε από την πολιτεια,όπως και όλοι μας.Όχι πατώντας επί πτωματων. Και να ξέρετε ότι οι πίνακες θα μείνουν κλειστοί.Το άνοιγμα είναι παράνομο για τυπικούς,ηθικούς και κυρίως ουσιαστικούς λόγους.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 05:06:03 »

Αποσυνδεδεμένος chrysa26

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ06 Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Αυγούστου 24, 2015, 09:02:35 pm »
Αγαπητέ Σωτήριε έχω δώσει όχι ένα ούτε δύο αλλά τρεις ασεπ ο τελευταίος μάλιστα το 2008 και είμαι επιτυχούσα και στους τρεις οπότε εσύ άστα αυτά. Α έχω και προυπηρεσία και ως ωρομίσθια και ως αναπληρώτρια. Εσύ δε μας έχεις πει έχεις ασεπ; Ο χρόνος προχωράει δεν μένει στάσιμος στο 2010. Οι νόμοι αλλάζουν είτε σου αρέσει είτε όχι. Σε όλους τους κλάδους έχει μαζευτεί κόσμος που είναι στην ουρά και περιμένει όχι  μόνο στον δικό σου. Ακόμα και αύριο να βγει ημερομηνία ασεπ θα έχεις να αντιμετωπίσεις όλους αυτούς που έχουν δώσει ασεπ παλιότερα συν τους καινούργιους που πήραν πτυχίο από το 2008 και μετά.

Αποσυνδεδεμένος ppr

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Αυγούστου 24, 2015, 09:07:11 pm »
Κι αντί να διεκδικείς διορισμό κάθεσαι και διεκδικείς άνοιγμα πινάκων για να αναπληρώνεις πάλι.Κι αν ο συνάδελφος δεν έχει ΑΣΕΠ είναι κατώτερος από σενα ή δεν έχει δικαίωμα γνώμης;Είναι και κάποιοι ξέρεις που δεν πρόλαβαν ΑΣΕΠ.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 24, 2015, 09:12:31 pm από ppr »
Πότε θα δούμε μια κόκκινη μέρα;

Αποσυνδεδεμένος Sotirios

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Αυγούστου 24, 2015, 09:16:49 pm »
Αγαπητέ Σωτήριε έχω δώσει όχι ένα ούτε δύο αλλά τρεις ασεπ ο τελευταίος μάλιστα το 2008 και είμαι επιτυχούσα και στους τρεις οπότε εσύ άστα αυτά. Α έχω και προυπηρεσία και ως ωρομίσθια και ως αναπληρώτρια. Εσύ δε μας έχεις πει έχεις ασεπ; Ο χρόνος προχωράει δεν μένει στάσιμος στο 2010. Οι νόμοι αλλάζουν είτε σου αρέσει είτε όχι. Σε όλους τους κλάδους έχει μαζευτεί κόσμος που είναι στην ουρά και περιμένει όχι  μόνο στον δικό σου. Ακόμα και αύριο να βγει ημερομηνία ασεπ θα έχεις να αντιμετωπίσεις όλους αυτούς που έχουν δώσει ασεπ παλιότερα συν τους καινούργιους που πήραν πτυχίο από το 2008 και μετά.

Τι σχέση έχει το αν έδωσες ή όχι; Καμία. Από τη στιγμή που ήταν να γίνει ΑΣΕΠ το 2010 και δεν έγινε, πάγωσε ο χρόνος, και είτε σου αρέσει είτε οχι, μένουμε στάσιμοι στο 2010. Γι αυτό και πρέπει να μείνουν κλειστοί οι πίνακες, για να συμμορφώνονται με το πάγωμα του χρόνου στο 2010 λόγω έλλειψης ΑΣΕΠ.

Τώρα, αν έχεις όλα αυτά που έχεις και δεν διεκδικείς διορισμό, ειλικρινά λυπάμαι. Και plz, μην μασήσεις την ίδια καραμέλα ότι "τέλος δεν γίνονται πλέον διορισμοί", διότι θα σε παρεξηγήσω.

Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι πολιτικοί. Αν δεν γίνονται διορισμοί, να μην μας έπαιρναν φοιτητές στα πανεπιστήμια. Τώρα υποχρεούνται - δεν με νοιάζει πως - να γεννήσουν θέσεις εργασίας και να μας διορίσουν. Τέλος. Όποιος λέει ότι "πλεον δεν γίνονται διορισμοί άρα δεν τους διεκδικούμε" για μένα είναι βαλτός.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 05:06:03 »

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Αυγούστου 24, 2015, 09:26:27 pm »
Chrysa πραγματικά δικαιωνομαι όταν λέω ότι μια κλειστή κάστα περίεργων   κατα το ήμισυ όπως εσύ και απελπισμενων υποτακτικών κατά το άλλο ήμισυ λυσσαξαν να ανοίξουν οι πίνακες για να κλαιμε εμείς που δουλεύουμε τόσα χρόνια αλλά- τι ντροπή!- σε μη δυσπρόσιτα.Δε καταλάβα, έχεις δώσει τοσα ΑΣΕΠ ,είσαι "παλιά" και δε ντρεπεσαι να ζητας άνοιγμα πινάκων?
ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΟΙ,ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ!

Αποσυνδεδεμένος ppr

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Αυγούστου 24, 2015, 09:28:47 pm »
Ασεπ με την οικονομική κατάσταση της χώρας δεν υπάρχει να γίνει περίπτωση για πολλά χρόνια.
Πρέπει να είμαι αφελής για να πιστέψω ότι από το 2010 δεν γίνονται διορισμοί γιατί δεν υπάρχουν χρήματα. Δηλαδή για όλα τα άλλα υπουργεία είχαν χρήματα για διορισμούς αλλά για το Παιδείας και το Υγείας δεν είχαν.Μάλιστα.

Αποσυνδεδεμένος ppr

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Αυγούστου 24, 2015, 09:32:01 pm »
Chrysa πραγματικά δικαιωνομαι όταν λέω ότι μια κλειστή κάστα περίεργων   κατα το ήμισυ όπως εσύ και απελπισμενων υποτακτικών κατά το άλλο ήμισυ λυσσαξαν να ανοίξουν οι πίνακες για να κλαιμε εμείς που δουλεύουμε τόσα χρόνια αλλά- τι ντροπή!- σε μη δυσπρόσιτα.Δε καταλάβα, έχεις δώσει τοσα ΑΣΕΠ ,είσαι "παλιά" και δε ντρεπεσαι να ζητας άνοιγμα πινάκων?
ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΟΙ,ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ!
Ρε καλά μας κάνουν.Εκεί αναπλήρωση και μην σηκώνεις κεφάλι.Πάρε και για ξεροκόμματο τα μόρια από τα δυσπρόσιτα.Εδώ άλλοι έχουν φτάσει 15 χρόνια αναπληρωτές, η συνάδελφος 3 ΑΣΕΠ  και θεωρείται φυσιολογικό να αναπληρώνει πάγια οργανικά κενά

Αποσυνδεδεμένος chrysa26

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Αυγούστου 24, 2015, 09:33:31 pm »
Φυσικά και διεκδικώ διορισμό όπως όλοι μας. Αυτό τι σημαίνει ότι δεν έχω το δικαίωμα να θέλω να φαίνεται η προυπηρεσία μου; Και εγώ σε μη δυσπρόσιτα δούλεψα. Δεν έχω διπλασιαμό από πουθενα. Στην δική μου την ειδικότητα ελάχιστοι πάνε σε δυσπρόσιτα. Επειδή εσύ τελειωσες μια σχολή δεν έχει το κράτος υποχρέωση να σε διορίσει. Σου είχε κάνει συμβόλαιο ότι με το που θα πάρεις το πτυχίο θα έχεις δουλειά στο χέρι; Εφόσον υπάρχει υπερπληθώρα πτυχιούχων πρέπει να γίνει μια επιλογή. Φυσικά κακώς υπάρχει υπερπληθώρα. Θα έπρεπε τα τμήματα να παίρνουν πολύ λιγότερους φοιτητές για να μην έχουμε αυτά τα φαινόμενα. Ακόμα και ασεπ να γίνει πάλι ο διορισμός δεν είναι σίγουρος αν εσύ έχεις γράψει 80 και ένας άλλος 81 τότε διορίζεται αυτός που έχει πάρει το μεγαλύτερο βαθμό και ας έχει πάρει πτυχίο πριν από τρεις μήνες.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 24, 2015, 09:35:28 pm από chrysa26 »

Αποσυνδεδεμένος Sotirios

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Αυγούστου 24, 2015, 09:42:10 pm »
ου είχε κάνει συμβόλαιο ότι με το που θα πάρεις το πτυχίο θα έχεις δουλειά στο χέρι; Εφόσον υπάρχει υπερπληθώρα πτυχιούχων πρέπει να γίνει μια επιλογή.

Η υπερπληθώρα πτυχιούχων που λες δεν είναι καιρικό φαινόμενο αλλά δημιούργημα του κράτους. Πρόβλημά τους. Να κόψουν τον πισινό τους να μας διορίσουν. Ούτε συμβόλαιο χρειάζεται να είχε κάνει, ούτε τίποτα. Να μην μας έπαιρνε φοιτητές.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Αυγούστου 24, 2015, 09:46:13 pm »
Το κράτος δεν ειναι υποχρεωμένο να με διορίσει?Αν ήθελα να μείνω άνεργος μου έφτανε το πτυχίο του λυκείου.Αυτά τα θατσερικα λέτε και μέχρι και Οι ΗΠΑ είναι κομμουνιστικό κράτος μπροστά στην Ελλάδα.Και μετά φταίνε οι γοβες της

Αποσυνδεδεμένος chrysa26

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Αυγούστου 24, 2015, 09:51:35 pm »
Νομίζεις ότι θέλει να μείνει κανένας άνεργος; Οτι πήγαμε τέσσερα χρόνια στη σχολή έτσι για πλάκα να περνάμε τον καιρό μας; Ολοι μας θέλαμε μια επαγγελματική αποκατάσταση όταν περάσαμε στο πανεπιστήμιο. Αλλά αν οι ανάγκες για θέσεις εργασίας είναι εκατό και οι πτυχιούχοι χίλοι τι πρέπει να γίνει;

Αποσυνδεδεμένος Sotirios

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Αυγούστου 24, 2015, 09:53:24 pm »
Νομίζεις ότι θέλει να μείνει κανένας άνεργος; Οτι πήγαμε τέσσερα χρόνια στη σχολή έτσι για πλάκα να περνάμε τον καιρό μας; Ολοι μας θέλαμε μια επαγγελματική αποκατάσταση όταν περάσαμε στο πανεπιστήμιο. Αλλά αν οι ανάγκες για θέσεις εργασίας είναι εκατό και οι πτυχιούχοι χίλοι τι πρέπει να γίνει;

Δεν με απασχολεί αν είναι 100. Από τη στιγμή που είμαστε 1000, απαιτούμε 1000 θέσεις. Τέλος. Δεν φταίω εγώ που σπούδασα αλλά αυτοί που με δέχτηκαν φοιτητή. Το 1000 είναι δικό τους δημιούργημα. Ας μην με έπαιρναν φοιτητή στο παιδαγωγικό, να κανόνιζα την πορεία μου.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 24, 2015, 09:57:33 pm από Sotirios »

Αποσυνδεδεμένος ppr

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Αυγούστου 24, 2015, 09:58:26 pm »
Επειδή εσύ τελειωσες μια σχολή δεν έχει το κράτος υποχρέωση να σε διορίσει. Σου είχε κάνει συμβόλαιο ότι με το που θα πάρεις το πτυχίο θα έχεις δουλειά στο χέρι;
Έχουμε διαφορετική άποψη προφανώς για το τι είναι ή μάλλον για το τι θα έπρεπε να είναι κράτος.Αυτό που για σένα δεν είναι υποχρέωση για μένα είναι.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Αυγούστου 24, 2015, 10:02:46 pm »
Chrysa χωρίς παρεξήγηση ,έχεις καταναλώσει αλκοόλ?Οι ανάγκες ειδικά στην πρωτοβάθμια είναι περισσοτερες από τους πτυχιούχους που είναι στους πίνακες ,μιας έχουμε πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια.Και μιλάω χωρίς τις ψεπιβεβλημενες αλλαγές.15μαθητές στα δημοτικα ,20 στη δευτεροβάθμια,,2 δάσκαλοι στην τάξη όπως σε πολλές χώρες ειδικά στις ταξεις δημοτικού, μείωση ωραρίου στα ευρωπαϊκά επίπεδα..Πλάκα μας κανείς?

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 24, 2015, 10:05:15 pm από MIKE_1924 »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144