0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αγαπητέ Σωτήριε έχω δώσει όχι ένα ούτε δύο αλλά τρεις ασεπ ο τελευταίος μάλιστα το 2008 και είμαι επιτυχούσα και στους τρεις οπότε εσύ άστα αυτά. Α έχω και προυπηρεσία και ως ωρομίσθια και ως αναπληρώτρια. Εσύ δε μας έχεις πει έχεις ασεπ; Ο χρόνος προχωράει δεν μένει στάσιμος στο 2010. Οι νόμοι αλλάζουν είτε σου αρέσει είτε όχι. Σε όλους τους κλάδους έχει μαζευτεί κόσμος που είναι στην ουρά και περιμένει όχι μόνο στον δικό σου. Ακόμα και αύριο να βγει ημερομηνία ασεπ θα έχεις να αντιμετωπίσεις όλους αυτούς που έχουν δώσει ασεπ παλιότερα συν τους καινούργιους που πήραν πτυχίο από το 2008 και μετά.
Ασεπ με την οικονομική κατάσταση της χώρας δεν υπάρχει να γίνει περίπτωση για πολλά χρόνια.
Chrysa πραγματικά δικαιωνομαι όταν λέω ότι μια κλειστή κάστα περίεργων κατα το ήμισυ όπως εσύ και απελπισμενων υποτακτικών κατά το άλλο ήμισυ λυσσαξαν να ανοίξουν οι πίνακες για να κλαιμε εμείς που δουλεύουμε τόσα χρόνια αλλά- τι ντροπή!- σε μη δυσπρόσιτα.Δε καταλάβα, έχεις δώσει τοσα ΑΣΕΠ ,είσαι "παλιά" και δε ντρεπεσαι να ζητας άνοιγμα πινάκων?ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΟΙ,ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ!
ου είχε κάνει συμβόλαιο ότι με το που θα πάρεις το πτυχίο θα έχεις δουλειά στο χέρι; Εφόσον υπάρχει υπερπληθώρα πτυχιούχων πρέπει να γίνει μια επιλογή.
Νομίζεις ότι θέλει να μείνει κανένας άνεργος; Οτι πήγαμε τέσσερα χρόνια στη σχολή έτσι για πλάκα να περνάμε τον καιρό μας; Ολοι μας θέλαμε μια επαγγελματική αποκατάσταση όταν περάσαμε στο πανεπιστήμιο. Αλλά αν οι ανάγκες για θέσεις εργασίας είναι εκατό και οι πτυχιούχοι χίλοι τι πρέπει να γίνει;
Επειδή εσύ τελειωσες μια σχολή δεν έχει το κράτος υποχρέωση να σε διορίσει. Σου είχε κάνει συμβόλαιο ότι με το που θα πάρεις το πτυχίο θα έχεις δουλειά στο χέρι;