0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλα οσο παμε και μικραινουμε σε νουμερο.σε λιγο θα εξαφανιστουμε σαν ειδικοτητα.και κατι ακομα.ξερω οτι η β πειραια ζητουσε 3 φυσικους για λυκεια και 1 χημικο.και τι καλεσε?1 χημικο,1 φυσικο και 3 βιολογους!!!!!!περαστικα μας....
Και εγώ είχα στείλει μαιλ στην ΕΕΦ ένα μήνα πριν ψηφιστεί το νομοσχέδιο και στο fb του Κουράκη είχα γράψει και μου απάντησε η ΕΕΦ αφού ψηφίστηκε ότι τους αδικώ παραμπέμποντάς με σε αυτά που είπανε στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων.Δηλαδή ο αγώνας τους όλος ήταν να πουν δυο κουβέντες λίγες ώρες πριν πάρει ΦΕΚ το νομοσχέδιο και πίστευαν ότι κάτι θα κατάφερναν;Εδώ Χημικοί και Πληροφορικοί πίεζαν ένα χρόνο ασταμάτητα και η ΕΕΦ έκανε σεμινάρια.
καλησπέρα σας. φωναζουμε και εμείς τα τελευταια χρόνια για την κατάσταση , αλλα νιώθαμε και ήμασταν τραγικά μόνοι. τώρα το πρόβλημα έφτασε και σε σας συνάδελφοι φυσικοί. Είδατε τι συμβαίνει και με την σπουδαία υποστηριξη των βιολογων στο παιδαγωγικο, αλλα και στις φάσεις που προηγήθηκαν.Ενημερώθηκα παράδειγμα σήμερα και θα έχω τα χαρτιά το βράδυ, σε μεγάλη διευθυνση το πάρτυ που έγινε. 6 κενα φυσικών , 5 κενά χημικών , 20 κενά βιολόγων και 3 γεωλόγων. η φαση πηρε 14 βιολογους και 1 χημικο. η πολυ εγκυρη ενημερωση που ειχα , από ανθρωπο που δουλευει εκει και αγανακτησε , ηταν και στον αριθμό των προσληφθεντων , αλλα και στο ότι δοθηκαν τσουβαλιασμενα τα κενα σαν ΠΕΟ4. Και τσακώνονταν τα πιτσιρικια ( ετσι το περιεγραψε) , που θα παρουν χημεια που γεωλογια κλπ. ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΛΕΟΝ. Κάποτε επιτυχατε φυσικοί φίλοι , να αρθει η ενοποίηση του κλάδου. Τώρα την ξαναζητάτε. Μαζί σας και εμείς. Ξεχνάμε την διαφορά μας του τότε. Κοιτάμε μπροστά. Ξεχωριστά τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα και ενιαιο πεο4 στα υπόλοιπα. να τελειωνουμε. και καινουριο αναλυτικο .π.χ. χημεια μονοωρη στο γυμνασιο;; που ακουστηκε. και παντου βιολογιες;; μα παντου.. ούτε τα προσχηματα δηλαδη.
Φίλε θρυλέοντα και για τη χημεία θεωρούσαμε πάντα οι φυσικοί ότι είναι απαράδεκτη η αντιμετώπισή της και ειδικά η μονόωρη στο γυμνάσιο και η κατάργηση στη