0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τους ρώτησα γιατί θεωρούν το θέμα "μεσογειακή διατροφή και φυσική" πιο σημαντικό από το θέμα "αναπληρωτές καθηγητές φυσικής" και μου το βάζουν πρώτη μούρη στο site τους ... και μου απάντησε η γραμματέας με την οποία μίλαγα ότι αυτό το θέμα αφορά πάρα πολύ κόσμο!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επειδή εσείς δεν έχετε καμία σχέση με τη Φυσική μη θεωρείς το ίδιο και για τη σχέση Φυσικής-ΧημείαςΜην κρίνεις εξ΄ ιδίων τα αλλότρια!Ενώ τώρα θέλετε εσείς να γίνετε οι νταβατζήδες. Όσο για τις ώρες που λες να πάρουμε, για πες μας και σε εμάς τους αδαείς πως το κάνατε εσείς οι
Τι να σου πρωτοαπαντήσω... Ένα μόνο: Με ξέρεις και λες ότι έχω τον πόνο μου; Αρχίσαμε και τις ειρωνίες; Θέλεις να σου απαντήσω εδώ και τώρα; Τα προσωπικά δεν έχουν χώρο εδώ. Απαξιώ
Καλά αν αρχίσουμε πάλι να μιλάμε για συνεργασία με τους
6) Όσο για τα πιτσιρίκια που χλευάζετε, πιστέψτε με μπορεί να είναι ψαρωμένα και να προσπαθούν να βρουν το ρυθμό τους, αλλά δε σημαίνει ότι υστερούν σε προσόντα. Και ίσως αυτό είναι το μυστικό ανάδειξης και αναβάθμισης της
Πραγματικά όλοι οι βιολόγοι που δουλεύουν φέτος δεν είναι πιτσιρίκια με όραμα, όρεξη, προσόντα είναι και άτομα πάνω από 50 που είδαν (μετά τα περσινά) φως και μπήκαν, π.χ Η