0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ ξέρω ότι δεν αλλάζει ο νόμος Αρσένη, που μιλάει για προσλήψεις/διορισμούς εκπαιδευτικών και όχι απλά δημ. υπαλλήλων,χωρίς αναθεώρηση του Συντάγματος. Το σημείο 5 που παραθέτεις μπορεί να κάνει μια γενική αναφορά του τρόπου διορισμού στο δημόσιο, αλλιώς δε θα χρησιμοποιούσε τον όρο υπάλληλοι, αλλά εκπαιδευτικοί! Αυτό θα ξεκαθαριστεί μελλοντικά...
Δεν κάνω εγώ τη διάκριση. Ο νόμος Αρσένη στηριζόμενος στο νόμο Πεπονή, που αναφέρεται σε διορισμούς στο δημόσιο γενικά, κάνει ειδική εφαρμογή στους διορισμούς και στις προσλήψεις εκπαιδευτικών. Δε θα υπήρχε λόγος να ψηφιστεί άλλος νόμος για τους διοοισμούς/προσλήψεις στην εκπαίδευση, αν ο νόμος Πεπονή ήταν αρκετός! Δεν έχω λόγο να επιμείνω. Αυτό ξέρω και απλώς το θέτω υπόψη των μελών και των επισκεπτών του pde. Ας το έχουν κι αυτό, ως δεδομένο, κάπου στην άκρη του μυαλού τους...
είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη..εμείς οι παλιοί το ζήσαμε με τους οαεδιτες και τώρα παλι μπαίνουν μπροστα μας ατομα χωρις κανέναν ΑΣΕΠ με 100 και μορια προϋπηρεσίας..απλα δεν ξέρω αν μπορούμε να πετύχουμε κάτι. .αναρωτιέμαι την απόφαση Στε δεν την λαμβάνει κανείς υπόψιν
Χρειάζεται αλλαγή της νομοθεσίας για να εφαρμοστεί η απόφαση του ΣΤΕ. Αυτό θα αργήσει να γίνει. Άρα το υπουργείο μπορεί να αφήσει άδεια τα σχολεία ως τότε ή να κάνει χρήση της νομοθεσίας που υπάρχει.
δε χρειαζεται αλλαγή νομοθεσίας, αλλά εφαρμογη τηςη νομοθεσία υπάρχει αλλά δεν εφαρμοζεταιτο ΣΤΕ απλως υπενθύμισε την ισχύουσα νομοθεσία