0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εγω οταν πήγα στην πρωτοβάθμια ηξερα οτι διπλα μόρια δεν πρόκειται να μετρήσουν.
εδώ μέτρησαν τα μόρια όλων των ιδιωτικών και εμφανίστηκαν ανθρωποι στον πίνακα που έχουν τρελές προϋπηρεσίες και σίγουρα θα πιάσουν τις καλύτερες θεσεις σαν αναπληρωτές..και σκεφτείτε πως είμαι διοριστεα ΑΣΕΠ και δουλευω σχεδόν 10 χρ.ως αναπληρωτρια και παλι δεν τους φτανω..
Και γω ήξερα ότι δεν ίσχυαν. Γιαυτό δήλωνα περιοχές όπως τις δήλωνα (έβαζα πάντα κουτάκι βεβαίως)Άλλοι λένε ότι μετρούσαν.Πως είναι δυνατόν τόσα άτομα να λένε ότι δεν ίσχυαν τα διπλά μόρια? Τρελάθηκαν όλοι ξαφνικά?Μπας και "στο μιλητό" έγινε καμια λαμογιά το 2009?? Τι γίνεται ρε παιδια? θα τρελαθούμε τελείως?
Όχι μόνο σαν αναπληρωτές αλλά αν πάρουν και κανέναν με εσας που είστε διοριστέοι με το 60%, από το 40%, θα διοριστούν πρώτοι πρώτοι και θα έχουν και τον πρώτο λόγο επιλογής περιοχής, σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο!!!
Το ΣΤΕ αποφάσισε πως είναι αντισυνταγματικές οι διατάξεις του Ν. 3848/2010, άρα χρειάζεται αλλαγή.
Aρα,ας συνεχισουμε να παρανομουμε.
Το 40 % οπως και το 24μηνο δεν ισχυουν δυστυχως πια. Και ουτε προκειται οπως φαινεται να ισχυσουν .
Γράψε εσύ μια φορά και μετά βλέπουμε.Απο απόφαση ΣΤΕ: Τέλος, όσον αφορά ειδικώς τους προαναφερθέντες εκπαιδευτικούς με εικοσιτετράμηνη πραγματική υπηρεσία, οι οποίοι έχουν λάβει τη βαθμολογική βάση σε οποιονδήποτε διαγωνισμό εκπαιδευτικών του Α.Σ.Ε.Π., ανεπιτρέπτως αυτοί προτιμώνται, έναντι άλλων επιτυχόντων εκπαιδευτικών του Α.Σ.Ε.Π., ως εκ της προϋπηρεσίας τους και της λήψεως απλώς της βαθμολογικής βάσης στον ίδιο ή, πολύ περισσότερο, σε προηγούμενο διαγωνισμό, διότι ελλείπει η απαραίτητη σύγκριση μεταξύ των επιτυχόντων, η οποία θα επέτρεπε το διορισμό κάθε φορά των αξιότερων υποψηφίων (πρβλ. Σ.τ.Ε. 2396 - 2398/2004 Ολομ.).Κανείς δεν μπορεί να σου φάει επιτυχία ΑΣΕΠ.
Να που βρισκόμαστε παλι καλε μου φιλε!! Απο τη παραγραφο της αποφασεις του ΣτΕ που παραθέτεις προκύπτει και το εξείς που σιγουρα αντιλαμβάνεσαι. Δεν υπαρχει τρόπος να γίνει σύγκριση μεταξύ επιτυχόντων διαφορετικών διγωνισμών. Αρα μια τρύπα στο νερό. Σε περίπτωση λοιπόν που παμε σε διορισμούς μεσω γραπτου ΑΣΕΠ θα ισχύουν μονο τα αποτελέσματα του τελευταίου. Παλαιοτερες επιτυχιές πανε στο χρονοντούλαπο.....
Έλα φίλε μου!Για να λυθεί το προβλημα της Σύγκρισης μπορούν να φτιαχτούν Ολικοι Πίνακες Επιτυχόντων ΑΣΕΠΜια χαρά ισχύουν και οι προηγούμενοι ΑΣΕΠ. Κοίτα καλά τι γράφει. Και σου είπα στο pm ότι θα προτιμούσα απλά να παραμείνουν κλειστοί οι Πίνακες. Να παίρναμε σειρά διορισμού απο εκεί (Και Εσυ (ΠροΥπηρεσία) και Εγω (ΑΣΕΠ + ΠροΥπηρεσία)).Αυτοί που τους άνοιξαν και με τον τρόπο που τους άνοιξαν είναι άθλιοι.
αυτό μου ακούγεται σαν σοφιστεία ....ο νόμος Αρσένη δεν μιλάει για κατοχύρωση βαθμολογίας παλιότερων διαγωνισμών...κάποιοι γύρισαν κι έβγαλαν τα ματάκια τους μόνοι τους....και πήραν και στον λαιμό τους ακόμα περισσότερους...θα εισπράξουν την μήνιν...όλων....