0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εκπαιδευτικοί με προϋπηρεσία Α΄βαθμιας και
όταν κάναμε αιτήσεις από το 10 ήταν σε ισχύ ο 3848 που προέβλεπε ότι δεν προσμετρώνται στους πίνακες αναπληρωτών οι προσφερόμενες προϋπηρεσίες (ούτε δυσπρόσιτα ούτε τα υπόλοιπα) μέχρι την διεξαγωγή ασεπ όπου και θα μετρούσαν με άλλο συντελεστή και χωρίς διπλασιασμό!με αυτό το δεδομένο κάναμε αιτήσεις.
Συνάδελφοι καλησπέρα,θέλω μόνο να ρωτήσω όσους καταφέρονται ενάντια στους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ: Γιατί τόσο μένος? Τι ακριβώς μας καταλογίζουν?Ποιο ακριβώς είναι το λάθος μας? Μήπως πως πιστέψαμε ότι ζούμε σε ευνομούμενο κράτος με νόμους και δικαιοσύνη? Αν δεν κάνω λάθος όταν υπογράφουμε τη σύμβαση του αναπληρωτή γνωρίζουμε και αποδεχόμαστε οτι θα δουλέψουμε για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και όσο μας χρειάζεται η υπηρεσία που μας προσλαμβάνει. Δεν μας υπόσχεται κανείς διορισμό ξανά. Αντίθετα όταν δίνουμε ΑΣΕΠ σκοπός είναι ο διορισμός. Ήταν ο μοναδικός τρόπος ( εκτός από παραθυράκια που δεν γνωρίζαμε οι κοινοί θνητοί ή δεν είχαμε πρόσβαση σε αυτά) να προσεγγίσεις το σχολείο. Τουλάχιστον εγώ αυτό γνώριζα. Με αυτό το σκεπτικό, προσπάθησα πολύ. Δεν ήμουν στους διοριστέους αλλά λίγο πιο κάτω. Νόμιζα ότι τουλάχιστον θα ήμουν αναπληρώτρια αλλά με ξεπερνούν άλλοι: συνάδελφοι με μεγάλη προυπηρεσία απο ΠΔΣ, ιδιωτικά τρίτεκνοι,κ.τ.λ. Εμένα δεν μου δίνεται καν η δυνατότητα να δηλώσω δυσπρόσιτο ή να "οργώσω" την Ελλάδα όπως άλλοι συνάδελφοι παραπονιούνται. Και η σειρά μου είναι κάτω από το 600 στον ΑΣΕΠ του 2008 των φιλολόγων. Ας μου απαντήσει κάποιος με το χέρι στην καρδιά. Έχω υποστεί αδικία ή όχι από το κράτος μου?
Στου κουφού (και τυφλού) την πόρτα , όσο θέλεις βρόντα Σώσω ν εαυτό σωθεί το είμαστε και γιαυτό είμαστε σαν χώρα εδώ που είμαστε
Προς αποκατάσταση της αλήθειας και επειδή οι εν λόγω ψεύδονται ότι με την παρέμβασή τους επηρέασαν την απόφαση του ΣΤΕ να μην κάνει δεκτή την αίτηση ακύρωσης:Στο σκεπτικό της απόφασης, το ΣΤΕ επικαλείται την άμεση ανάγκη για πλήρωση των κενών. Η αντισυνταγματικότητα θα συζητηθεί, ούτως ή άλλως, στο δικαστήριο του Οκτώβρη. Η παρέμβαση των 136 αναπληρωτών, που στηρίζουν τις θέσεις του υπουργείου, η οποία κατατέθηκε μετά την έκδοση της απόφασης, δηλαδή χθες 15/09/2015, δεν ελήφθη υπόψη από το ΣτΕ και μάλιστα δεν ετέθη ούτε καν στο φάκελο της υπόθεσης. Για να ασκήσει επιρροή έπρεπε να κατατεθεί πριν τη συζήτηση της υπόθεσης, που πραγματοποιήθηκε την 9η/09/2015. Εάν η παρέμβαση είχε κατατεθεί κανονικά, θα αναφερόταν στο κείμενο της απόφασης, στην οποία όμως ούτε καν μνεία γίνεται για την παρέμβαση. Επομένως, δεν άσκησε καμία επιρροή η παρέμβαση στο αποτέλεσμα της δίκης. Αυτά. Γιατί κάποιοι αρέσκονται, με ψέματα, να δημιουργούν εντυπώσεις.
Οπότε μάλλον και στα Ασφαλιστικά Μέτρα που θα καταθέσει ο ΣΑΝ με την ανάρτηση των οριστικών πινάκων, η απάντηση του ΣτΕ θα είναι ίδια και δεν θα μπλοκαριστούν άμεσα οι προσλήψεις αλλά θα περιμένουμε την κύρια δίκη...