0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι προτεραιότητες του νέου υπουργού http://www.ipaideia.gr/eidhseis/oi-proteraiotites-tou-neou-ipourgou-paideias-k-giavroglou.htm
Απλά με διακρίνει η ωριμότητα ώστε να μην έχω μεσσιανικές αντιλήψεις για καμία προσωπικότητα πια.
Θα μου επιτρεψετε αγαπητοι να εχω μια προκαταληψη με τους πανεπιστημιακους του Συριζα...
Καλημέρα συνάδελφοι.Τόχω ξαναπει και θα το λεω παντα ότι δεν ειναι θεμα προσώπου αλλά πολιτικής. Και αυτος θα υπηρετησει την πολιτικη των μνημονιων ακολουθωντας την πολιτικη του κομματος του...οπως και ο καθε προκατοχος του!Δηλαδή για τα σοβαρα και ουσιαστικα ζητηματα που ταλανιζουν εμας θα δοθει λυση μονο αν εμεις το απαιτησουμε! Τουτεστιν διορισμους σε πρωτοβαθμια δευτεροβαθμια δε θα κανει εν μεσω κρισης και με δεδομενη τη μειωση του μαθητικου πληθυσμου στα σχολεια! Στην τριτοβαθμια ισως κανει αφου θα πρεπει να στηριξει την έσω-ομάδα του! Δε μπορω ομως να μη σχολιασω ,απο μια προχειρη ματιά που εριξα, το μεγαλοπνοο σχεδιο περι ενισχυσης των μαθημάτων τεχνης, πραγμα που με εξεπληξε ευχαριστα με την εννοια ότι σκοπος μιας τετοιας εισαγωγης , αναμεσα σε πολλα αλλα θα πρεπει να ειναι η ευρυτερη πνευματική καλλιεργεια των μαθητών, η αντιστάθμιση των διαφορών τους , η μυηση στο "πολιτισμικό κεφάλαιο" που τόνιζε κάποτε ο Μπουρντιέ ! Ελπίζω να μην ονειροβατω και εκει να αποσκοπει!!! ::)ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ κι υστερα ξυπνησα!!!! SOS εχει κανεις υποψιν του τo 100σελιδο πορισμα του για την εκπαιδευση;
Τόχω ξαναπει και θα το λεω παντα ότι δεν ειναι θεμα προσώπου αλλά πολιτικής.
Πανεπιστημιακούς και μη θα έλεγα. Είναι θέμα πολιτικής αλλά δε θα πρέπει οι άνθρωποι που μπαίνουν σ`αυτές τις θέσεις να έχουν και κάποιες ικανότητες και κάποια προσόντα;