0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
loulou ξέχνα τα προηγούμενα πλασματικά.
Διακινδυνεύω να προβλέψω ότι τα +2 και τα +6 ΜΚ για μεταπτυχιακά-διδακτορικά ίσως γίνουν +2 και +6 χρόνια στο τελικό προς ψήφιση κείμενο,γιατί όντως είναι υπερβολικά.
Νομίζω το μπόνους +2 και +6 ΜΚ για Msc και Phd είναι στο πλαίσιο της και καλά επιβράβευσης των προσοντούχων υπαλλήλων για το οποίο πιέζει η τρόικα. Ξέρω είναι λίγο σιχαμένο αλλά αυτή είναι η ντιρεκτίβα (για να μην παραξηγούμε διαθέτω τα παραπάνω οπότε μην με βαρέσετε οι άλλοι κάτοχοι) και φυσικά αυτή η κυβέρνηση είναι η πιστότερη τροικανή που έχει υπάρξει μέχρι σήμερα...
ολα αυτά ισχύουν και για τους αναπληρωτές?πρέπει δηλαδή να καταθέσουμε το μεταπτυχιακό μας αν εχουμε/?γιατι όταν παρουσια΄στηκα μου είπαν δεν χρειάζεται ...'
LK να σου θυμίσω πως εναλλακτική αυτής της κυβέρνησης είναι ο αδωνις κι ο μητσοτακης. Αρα λογικό είναι κάποιοι να την υποστηρίζουν ακόμη. Εκτός αν ξέχασες ποιοι γάβγιζαν στα κανάλια για το πόσο δουλεύουν οι τεμπέληδες, να απολυθουνε, να πάνε να βρούνε στον ιδιωτικό τομέα δουλειά, ποιοι βγάλαν διαθεσιμοτητες, ποιοι κάναν τις μετατάξεις, ποιοι έστελναν χαρτιά επιστράτευσης προτού καν προκηρυχθεί απεργία. Να σου θυμίσω πως ο μητσοτάκης είχε ήδη συμφωνήσει για εννιαίο με αρχικό 680 και ανάλογες μειώσεις σε όλους. 150 καθαρά θα χάναμε τουλάχιστον όλοι το μήνα. Και μη μου πει κανείς πως θα αξιολογούνταν και θα άλλαζε βαθμό γιατί θα γελάσω!! Πάνω από 500 το χρόνο θα σήμαινε αυτό και κανείς δε θα το δεχόταν. Τουλάχιστον τώρα ειδικά οι πιο αδικημένοι του προηγούμενου εκτρώματος - μισθολογίου παίρνουμε έστω και κάτι λίγα αύξηση, και χωρίς να φοβόμαστε απολύσεις - διαθεσιμότητες - αποσπάσεις στου διαόλου τη μάνα κλπ.
Δε διαφωνώ, απαντώ σε κάποια που απόρησε πως γίνεται να υποστηρίζουν οι εκπαιδευτικοί αυτή την κυβέρνηση ακόμη...