0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αγαπητέ Green επειδή κατατάχθηκα το 2011 από λάθος της υπηρεσίας στον Ε1 και επί ένα χρόνο δεν είχαν πάρει χαμπάρι (ούτε κ εγώ) και όταν έστειλα ένσταση για την πατάτα τρέχαν να το διορθώσουν (φυσικά πήρα πολλά αναδρομικά), πιστεύω ότι καλό είναι να ενημερώνεις ΑΜΕΣΑ τον φάκελό σου και επί τόπου και είναι μέσα στα καθήκοντα του υπαλλήλου να σε εξυπηρετήση (δλδ εγώ αν βαριέμαι μια μέρα πριν τις γιορτές να κάνω μάθημα θα βγάλω έξω τους μαθητές να παίξουν;).Δεν καταλαβαίνω την προτροπή να μην ασκήσουν τα δικαιώματά τους... πραγματικά...
Αν τώρα πάρει και κάποια χρήματα από αυτό ακόμα καλύτερα, αν δεν πάρει δεν έγινε και κάτι.
Όπως βλέπεις μίλησα για μονίμους. Για τους αναπληρωτές δεν ξέρω οπότε δεν μιλάω. Θεωρώ πάντως πως ο φάκελός τους πρέπει να είναι πλήρης και να τον ελέγχουν προσωπικά, ένα χαρτί να λείπει έμπλεξες...
Το apografi.gr δεν είναι ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών. To apografi.gov.gr είναι.
Δεν επαναλαμβανόμαστε Chris. Το προσδιορίζουμε για να μην γίνει μπέρδεμα.Γιατί εγώ πήγα να μπω στο link που έδωσες αρχικά και ήταν λανθασμένο.
Σωστός ο προσδιορισμός, αλλά ήδη είχα επισημάνει το διαφορετικό....έδωσα εν συνεχεία δηλαδή και το επίσημο ελληνικό για να μην μπερδευτεί κανείς.....υπέθεσα ότι όλοι θα θυμούνταν την απογραφή του 2010....πέραν αυτού αν θέλετε κάτι άλλο ρωτήστε.... νέα επισήμανση....σε κάποιες διευθύνσεις εκπαίδευσης, με πολύ προσωπικό εκπαιδευτικών, οι διευθύνσεις δεν έχουν προσωπικό για να κάνουν οι ίδιες την δουλειά αυτή, οπότε έχουν εξουσιοδοτήσει οι διευθυντές εκπαίδευσης, τους διευθυντές των σχολείων για αυτήν την δουλειά...σε κάθε περίπτωση, αν δείτε το οτιδήποτε δεν σας σας φαίνεται ορθό, επικοινωήστε άμεσα είτε με την διεύθυνση εκπαίδευσ'ης σας είτε με τον διευθυντή του σχολείου. είτε και με τους δύο...ό,τι θέλει ο καθένας...η επανακαταταξή μας θα γίνει βάσει αυτών που έχει περασμένα στο ηλεκτρονικό μητρώο, κατόπιν του ελέγχου των φακέλων μας φυσικά....
Πολύ μου αρέσει αυτή η τυχαιότητα που ρυθμίζει τα πάντα στην Ελλάδα. Αν τύχει θα τα πάρεις τα λεφτά, αν πάλι δεν τύχει δεν θα τα πάρεις. Να διαβάσουμε το αυγό την επόμενη φορά...
Εσύ μην καταθέσεις, περίμενε να σε καλέσουν, αν σε καλέσουν. Εγώ επειδή δεν θέλω ακριβώς να αφήνω τα πράγματα στην τύχη και επειδή ξέρω πως δουλεύουν θεωρώ ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνουν την λαμογιά και συνάδελφοι να ζημιωθουν. Η προνοητικότητα λοιπόν δεν βλάπτει. Μπορείς και είναι δικαίωμα σου είτε είσαι αναπληρωτής είτε όχι να καταθέσεις αίτημα συνάφειας του μεταπτυχιακού τίτλου, αυτό πρέπει να το ξέρουν όλοι οι συνάδελφοι, όλα τα άλλα που λες είναι περιττά.
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.Εγώ από ότι είδα δεν μου έχουν περάσει το διδακτορικό. Παρόλο που τα ΜΚ μου τα είχαν δώσει.Πιστεύεις η επανακατάταξη θα γίνει με βάση την απογραφή και όχι με βάση τον