0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστούμε πολύ domenica!
παιδια αλλοι λενε σε αλλο topic οτι δεν εχουν σχεση οι μερες αλλα οι ωρες,και αν του το ζητησεις μπορει τις 1 πχ ωρες να στις βαλει σε 5 μερες.το θεμα ειναι κατα ποσο ισχυει αυτο.
με 2 ενσημα τη βδομαδα,δεν προκειται να ξαναβγω ταμειο ανεργιας.μπορει να απλωσει τις μερες εργασιας απο 2 σε 5?θα χει καποια επιβαρυνση?αφου ρε παιδια μου κραταει κ για τις 14 ωρες για το ικα το 16 %,αρα τι μου λετε?
Παράθεση από: bear στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 11:16:19 pmΤο ίδιο ισχύει κ για να έχεις βιβλιάρειο ασθενείας;Αν δεν κάνω λάθος χρειάζονται 60 ένσημα το προηγούμενο έτος.
Το ίδιο ισχύει κ για να έχεις βιβλιάρειο ασθενείας;
Παράθεση από: domenica στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 11:25:43 pmΠαράθεση από: bear στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 11:16:19 pmΤο ίδιο ισχύει κ για να έχεις βιβλιάρειο ασθενείας;Αν δεν κάνω λάθος χρειάζονται 60 ένσημα το προηγούμενο έτος.Έχω την εντύπωση ότι τώρα ζητάνε 70 για την επόμενη χρονιά
Συγνώμη,δεν το είδα!
Παράθεση από: kalipso23 στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 12:19:42 amμε 2 ενσημα τη βδομαδα,δεν προκειται να ξαναβγω ταμειο ανεργιας.μπορει να απλωσει τις μερες εργασιας απο 2 σε 5?θα χει καποια επιβαρυνση?αφου ρε παιδια μου κραταει κ για τις 14 ωρες για το ικα το 16 %,αρα τι μου λετε?Οικονομική επιβάρυνση δεν θα έχει καμμία. Αν θέλει, μπορεί να μοιράσει τις ώρες σε πέντε μέρες. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να δηλώσει στην
Παράθεση από: sofiam στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 02:29:46 amΠαράθεση από: kalipso23 στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 12:19:42 amμε 2 ενσημα τη βδομαδα,δεν προκειται να ξαναβγω ταμειο ανεργιας.μπορει να απλωσει τις μερες εργασιας απο 2 σε 5?θα χει καποια επιβαρυνση?αφου ρε παιδια μου κραταει κ για τις 14 ωρες για το ικα το 16 %,αρα τι μου λετε?Οικονομική επιβάρυνση δεν θα έχει καμμία. Αν θέλει, μπορεί να μοιράσει τις ώρες σε πέντε μέρες. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να δηλώσει στην