0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το καλύτερο δεν σας το είπα!Που πήγα τις προάλλες να δω τα ένσημα του 2008 και τα βρήκα μισά!!! Λέω, σίγουρα μία από τις δύο δεν μου κολλάει τίποτε!!! Ρώτησα και τις δύο και είχαν και οι δύο αποδείξεις ότι τα κολλούσανε! Μεθαύριο θα πάω πάλι στο ΙΚΑ να τους τρίξω τα δόντια, γιατί προφανώς αυτοί έχουν κάνει το λάθος και δεν καταχωρήσανε ένσημα που έχουν πληρωθεί! Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν...
Παράθεση από: daf-fy στις Απριλίου 12, 2009, 11:17:40 amΤο καλύτερο δεν σας το είπα!Που πήγα τις προάλλες να δω τα ένσημα του 2008 και τα βρήκα μισά!!! Λέω, σίγουρα μία από τις δύο δεν μου κολλάει τίποτε!!! Ρώτησα και τις δύο και είχαν και οι δύο αποδείξεις ότι τα κολλούσανε! Μεθαύριο θα πάω πάλι στο ΙΚΑ να τους τρίξω τα δόντια, γιατί προφανώς αυτοί έχουν κάνει το λάθος και δεν καταχωρήσανε ένσημα που έχουν πληρωθεί! Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν...Επειδή δεν θα ήθελα να το αφήσω να αιωρείται, τελικά τα ένσημά μου ήταν κανονικά, απλά εμφανίζονταν ακόμη μόνο του 2008, ενώ του 2009 εμφανίστηκαν στις καταστάσεις του ΙΚΑ τέλος Μαΐου.Σας το λέω, γιατί μπορεί να τύχει και σε κάποιον άλλον και να πανικοβληθεί (όπως έπαθα εγώ) και να τρέχει χωρίς λόγο.Τελικά φέτος δεν κατάφερα να πάρω το επίδομα ανεργίας (θέλανε διετία βλέπετε). Επειδή όμως του χρόνου δεν θέλω να τους χαρίσω ούτε φραγκοδίφραγκο, σκέφτομαι να πω σε ένα από τα δύο φροντιστήρια να μου "σπάσει" εικονικά τις ώρες μιας μέρας, ώστε να μου κολλάει ένσημο και για την ημέρα Παρασκευή, που θα μου είναι κενή. Έχω όμως δύο απορίες:1ον: Τελικά για να πάρω το ένσημο χρειάζομαι 2 ή 3 δηλωμένες ώρες εκείνη την ημέρα;2ον: Αυτό το "επιπλέον" ένσημο θα πρέπει να το πληρώνω εγώ από την τσέπη μου ή δεν επιβαρύνεται το φροντιστήριο, άρα δεν χρειάζεται να αισθάνομαι ότι θα μου κάνουν χάρη;
Καλησπέρα σε όλους.Νέος και εγώ στο χώρο, και αποφάσισα μετά από 2 χρόνια να ασχοληθώ πιο σοβαρα με το αντικείμενο μου (πληροφορική) και να εργαστώ σε φροντιστήρια ΜΕ ώστε να μαζέψω και εμπειρία για τον ΑΣΕΠ.Έχω βρει σίγουρα 2 (με 4 και 6 ώρες εβδομαδιαίως) και μάλλον άλλο 1 με άλλες 5 ώρες ανά εβδομάδα με 9 ευρώ ανά ώρα. Πιστεύω πολύ καλά μιας και δεν υπάρχει εμπειρία. Το πρόβλημα μου είναι πως μάλλον οι ώρες θα είναι απλωμένες και άρα θα χρειαστεί να κάνω τα μαθήματα σαν κύρια εργασία.Πόσο πιστεύετε πως είναι εφικτό αυτό? Πιστεύω πως είναι πολύ δύσκολο αν δεν μπορεί να μαζέψει κάποιος 20-22 ώρες έτσι δεν είναι?Πόσοι από εσάς το έχουν σαν κύρια ασχολία και με πόσες ώρες την εβδομάδα?