0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι εννοείς "επάρκεια" ; Στο ΥΠΕΠΘ που είδα τα δικαιολητικα για την αδεια διαδασκαλίας είναι : 1 αιτηση, 1 φωτ/φο Α.Τ., 1 φωτ/φο πτυχιου, 1 πιστ/κο υγειας απο πρωτοβαθμια επιτροπη (τι ειναι αυτο; ), 1 ποινικο μητρωο που το αναζητουν αυτεπαγγελτως και ενα διπλοτυπο εισπραξης 30 Ευρω απο δημοσιο ταμειο (δηλ ΔΟΥ; ). ΣΗΜ. : Ειμαι φιλολογος
Η επάρκεια αφορά μόνο όσους διδάσκουν στα φροντιστήρια ξένων γλωσσών με Proficiency, Sorbonne, κλπ. Για το πιστοποιητικό υγείας θα ρωτήσεις στη
Καλημέρα. Ναι κι εμένα λίγα μου φαίνονται τα 7 ευρώ την ώρα Ιωάννα. Ειχα ενημερωθεί από το internet για 10 ευρω την ώρα περίπου.Ομως το φροντιστήριο φέτος ξεκίνησε να λειτουργεί και ακόμα δεν έχει πάρα πολλά παιδιά. Ισως βεβαια στην πορεία να έρθουν, γιατί στην περιοχή δεν υπάρχει κάποιο άλλο, αλλά θα μπορεί να μου το αυξ'ησει τότε?.Το ξέρω ότι είναι λίγα, αλλά τι άλλο μπορώ να κάνω? Εχω και τα ιδιαίτερα βέβαια...αλλα χρειάζομαι και τα ένσημα. Κι όχι τίποτε άλλο κάθε φορά φεύγω κοτόπουλο απο το 2ωρο του φροντιστηρίου κι άντε μετά να βρεις δυνάμεις γαι τα υπόλοιπα! Θα πάω να δω τη σύμβαση σήμερα στο λογιστή κι ο Θεός βοηθός!