0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: porotikos στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 12:22:44 pmνα ρωτησω κατι και εγω?τον τελευταιο χρονο ημουν πδσ και επαιρνα 3 ενσημα τη βδομαδα. απο νοεμβρη μεχρι και αρχες ιουνη που σταματησα.τον προηγουμενο χρονο ειχα παλι 3 ενσημα απο οκτωβρη μεχρι μεσα μαηφετος ποσα ενσημα πρεπει να εχω για να παρω επιδομα? με 4 βγαινω ή πρεπει αναγκαστικα να ειναι 5?επισης το "80 ενσημα το χρονο" σημαινει 80 καθε χρονο αθροιιστικα να βγαινουν 160 τα τελευταια 2 χρονια?επισης στο 14μηνο, αφου καλοκαιρια προφανως δε δοθυλευουμε και ειμαστε ταμειο ανεργιας, αυτοι οι μηνες πιανονται στο 14μηνο?ευχαριστωΥπολογίζονται και οι μήνες του καλοκαιριού στο 14μηνο, φτάνει να μην παίρνει κανείς το επίδομα.Αθροιστικά πρέπει να είναι 200 ένσημα για τα τελευταία δυο χρόνια.Θα πρέπει να μετρήσεις τα ένσημα ή να τα ζητήσεις από το ΙΚΑ.Επίσης δε μου γράφεις αν έχεις ξαναπάρει επίδομα.
να ρωτησω κατι και εγω?τον τελευταιο χρονο ημουν πδσ και επαιρνα 3 ενσημα τη βδομαδα. απο νοεμβρη μεχρι και αρχες ιουνη που σταματησα.τον προηγουμενο χρονο ειχα παλι 3 ενσημα απο οκτωβρη μεχρι μεσα μαηφετος ποσα ενσημα πρεπει να εχω για να παρω επιδομα? με 4 βγαινω ή πρεπει αναγκαστικα να ειναι 5?επισης το "80 ενσημα το χρονο" σημαινει 80 καθε χρονο αθροιιστικα να βγαινουν 160 τα τελευταια 2 χρονια?επισης στο 14μηνο, αφου καλοκαιρια προφανως δε δοθυλευουμε και ειμαστε ταμειο ανεργιας, αυτοι οι μηνες πιανονται στο 14μηνο?ευχαριστω
σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου. δεν εχω ξαναπαρει επιδομααρα αν συνολικα μαζεψω 200 ενσημα τα τελευταια 2 χρονια το παιρνω το επιδομα νο ματερ γουοτ ετσι? σε ευχαριστω(τα τελευταια 2 χρονια μετγρανε αντιστροφα απο τη μερα απολυσης σωστα?)