0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
απ ότι έχω δει σε σχολεία ένας ξενόγλωσσος με οργανική σ ένα σχολείο παίρνει τις ιστορίες για να συμπληρώσει ωράριο, ενώ στο ίδιο σχολείο ένας απόσπασμενος πεο2 θεωρείται πως δεν μπορεί να μείνει εκεί γιατί δεν του βγαίνουν ώρες . αναγκάζεται λοιπ'ον να φύγει ο αποσπασμένος.έτσι δεν γίνεται ?
Παράθεση από: blethalassa στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 04:30:12 pmαπ ότι έχω δει σε σχολεία ένας ξενόγλωσσος με οργανική σ ένα σχολείο παίρνει τις ιστορίες για να συμπληρώσει ωράριο, ενώ στο ίδιο σχολείο ένας απόσπασμενος πεο2 θεωρείται πως δεν μπορεί να μείνει εκεί γιατί δεν του βγαίνουν ώρες . αναγκάζεται λοιπ'ον να φύγει ο αποσπασμένος.έτσι δεν γίνεται ?σωστά ο οργανικά τοποθετημένος ξενόγλωσσος καλύπτει με α ανάθεση και συμπληρώνει με β ανάθεση (ιστορίες) αν δεν συμπληρώνει ωράριο. Μετά έπεται ο αποσπασμένος ΠΕ02 αν μείνουν ώρες παρότι έχει α ανάθεση.Εννοείται ότι έχουν συμπληρώσει πριν τον ξενόγλωσσο οι παλαιότεροι οργανικά ΠΕ02.
Παράθεση από: akoufou στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 04:57:46 pmΠαράθεση από: blethalassa στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 04:30:12 pmαπ ότι έχω δει σε σχολεία ένας ξενόγλωσσος με οργανική σ ένα σχολείο παίρνει τις ιστορίες για να συμπληρώσει ωράριο, ενώ στο ίδιο σχολείο ένας απόσπασμενος πεο2 θεωρείται πως δεν μπορεί να μείνει εκεί γιατί δεν του βγαίνουν ώρες . αναγκάζεται λοιπ'ον να φύγει ο αποσπασμένος.έτσι δεν γίνεται ?σωστά ο οργανικά τοποθετημένος ξενόγλωσσος καλύπτει με α ανάθεση και συμπληρώνει με β ανάθεση (ιστορίες) αν δεν συμπληρώνει ωράριο. Μετά έπεται ο αποσπασμένος ΠΕ02 αν μείνουν ώρες παρότι έχει α ανάθεση.Εννοείται ότι έχουν συμπληρώσει πριν τον ξενόγλωσσο οι παλαιότεροι οργανικά ΠΕ02.Και τι γίνεται με το φιλόλογο που είναι τοποθετημένος σε λειτουργικό κενό (εννοώ που ήταν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ); Προηγείται και από αυτόν ο οργανικά τοποθετημένος ξενόγλωσσος;
ΛΩΡα αν είναι οργανικά τοποθετημένος και έχει ώρες σε αναθέσεις (α και β) ή σε άλλα σχολεία της περιοχής του δεν τον πάει πουθενά από τη Δευτεροβάθμια είναι παράνομο. Το πρόβλημα σε κάποιες περιοχές έχει να κάνει απλά με το οτι είναιστη διάθεση ΠΥΣΔΕ πολλοί ξενόγλωσσοι χωρίς ώρες πουθενά στην περιοχή. εκεί πατάει για να τους στείλει στην Αθμια.
Αυτό το μάθημα της ιστορίας το έχουν κατακρεουργήσει, ειδικά στο γυμνάσιο.Ήμαρτον, θεέ μου! Μέχρι και στους νομικάριους επιτρέπει να κάνουν ιστορία. Μετά απορούμε γιατί τα παιδιά δεν ξέρουν ιστορία και τη μαθαίνουν παπαγαλία. σημείωση: άσχετο λίγο με το θέμα, αλλά είναι να αγανακτείς αν αγαπάς το αντικείμενο.
Παράθεση από: akoufou στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 04:57:46 pmΠαράθεση από: blethalassa στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 04:30:12 pmαπ ότι έχω δει σε σχολεία ένας ξενόγλωσσος με οργανική σ ένα σχολείο παίρνει τις ιστορίες για να συμπληρώσει ωράριο, ενώ στο ίδιο σχολείο ένας απόσπασμενος πεο2 θεωρείται πως δεν μπορεί να μείνει εκεί γιατί δεν του βγαίνουν ώρες . αναγκάζεται λοιπ'ον να φύγει ο αποσπασμένος.έτσι δεν γίνεται ?σωστά ο οργανικά τοποθετημένος ξενόγλωσσος καλύπτει με α ανάθεση και συμπληρώνει με β ανάθεση (ιστορίες) αν δεν συμπληρώνει ωράριο. Μετά έπεται ο αποσπασμένος ΠΕ02 αν μείνουν ώρες παρότι έχει α ανάθεση.Εννοείται ότι έχουν συμπληρώσει πριν τον ξενόγλωσσο οι παλαιότεροι οργανικά ΠΕ02.Παιδιά...τζάμπα συζητάμε...φέτος ειδικά με τους ξενόγλωσσους δεν έχετε καταλάβει τι θα γίνει...το ανακοίνωσε ήδη η Διαμαντοπούλου...γιατί νομίζετε πως διόρισε τόσους λίγους ξενόγλωσσους...;; Σκοπός τους είναι να στείλουν όποιον ξενόγλωσσο δεν συμπληρώνει ωράριο στη
ακόμα τίποτα επίσημο, όμως το ισχύον πλαίσιο για τις αναθέσεις το προβλέπει αν έχεις δεύτερο πτυχίο/συναφές μεταπτυχιακό και υπάρχουν αδιάθετες ώρες να διδάξεις σχετικά μαθήματα ΜΟΝΟ αν οι άλλοι οργανικά τοποθετημένοι καλύψουν τις α και β αναθέσεις τους. Να δούμε αν θα αλλάξει αυτό.