0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι ΠΕ14 κάνουν το μάθημα της Τεχνολογίας
Παράθεση από: aggeliki2003 στις Ιουλίου 01, 2011, 08:53:19 amΟι ΠΕ14 κάνουν το μάθημα της ΤεχνολογίαςΠόσες ώρες είναι αυτό το μάθημα ανά τάξη; (έχω την εντύπωση ότι είναι μονόωρο)Είναι δυνατό να καταλήξει η βιολογία να διδάσκεται από τεχνολόγους και οι βιολόγοι να μην κάνουμε τίποτα γι' αυτό; Θαχουμε πολύ σοβαρά προβλήματα μόνιμοι και μη μου φαίνεται...
Καλημέρα σε όλους. Να διευκρινίσω ότι έχω οργανική, απλά είναι παλαιότερος ο συνάδελφος ΠΕ14.
Για τον κλάδο των πε04 είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, γιατί υπάρχει εγκύκλιος, προηγείται ο παλιότερος, ανεξάρτητα από την ειδικότητα του (φυσικός, χημικός, βιολόγος ή γεωλόγος). Τώρα που εσύ έμπλεξες με άσχετους κλάδους, δεν ξέρω τι να σου πω πώς ξεμπλέκεται αυτό.
Ο συνάδελφος δεν έχει μπλέξει γιατί είναι ο μοναδικός με 1η αναθεση βιολογία!
Παράθεση από: debio στις Ιουλίου 01, 2011, 09:54:34 amΓια τον κλάδο των πε04 είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, γιατί υπάρχει εγκύκλιος, προηγείται ο παλιότερος, ανεξάρτητα από την ειδικότητα του (φυσικός, χημικός, βιολόγος ή γεωλόγος). Τώρα που εσύ έμπλεξες με άσχετους κλάδους, δεν ξέρω τι να σου πω πώς ξεμπλέκεται αυτό.Συνάδελφε ποια είναι αυτή η εγκύκλιος που αφορά την αρχαιότητα στους ΠΕ04? Νομίζω ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται (πλέον). Σύμφωνα με την εγκύκλιο για τις αναθέσεις μαθημάτων του 2008 - είναι η πιο πρόσφατη μέχρι σήμερα- το μάθημα π.χ. της βιολογίας δεν είναι η 1η ανάθεση για τον φυσικό αλλά 2η. Έτσι αν έρθει στο σχολείο βιολόγος με οργανική, 400 χρόνια να είναι αρχαιότερος ο φυσικός δεν τις παίρνει γιατί δεν είναι σε 1η ανάθεση του.Ο συνάδελφος δεν έχει μπλέξει γιατί είναι ο μοναδικός με 1η αναθεση βιολογία!
Παράθεση από: kp στις Ιουλίου 01, 2011, 10:04:27 amΠαράθεση από: debio στις Ιουλίου 01, 2011, 09:54:34 amΓια τον κλάδο των πε04 είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, γιατί υπάρχει εγκύκλιος, προηγείται ο παλιότερος, ανεξάρτητα από την ειδικότητα του (φυσικός, χημικός, βιολόγος ή γεωλόγος). Τώρα που εσύ έμπλεξες με άσχετους κλάδους, δεν ξέρω τι να σου πω πώς ξεμπλέκεται αυτό.Συνάδελφε ποια είναι αυτή η εγκύκλιος που αφορά την αρχαιότητα στους ΠΕ04? Νομίζω ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται (πλέον). Σύμφωνα με την εγκύκλιο για τις αναθέσεις μαθημάτων του 2008 - είναι η πιο πρόσφατη μέχρι σήμερα- το μάθημα π.χ. της βιολογίας δεν είναι η 1η ανάθεση για τον φυσικό αλλά 2η. Έτσι αν έρθει στο σχολείο βιολόγος με οργανική, 400 χρόνια να είναι αρχαιότερος ο φυσικός δεν τις παίρνει γιατί δεν είναι σε 1η ανάθεση του.Ο συνάδελφος δεν έχει μπλέξει γιατί είναι ο μοναδικός με 1η αναθεση βιολογία!ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣΔΙΑ