0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: debio στις Ιουλίου 01, 2011, 07:11:10 pmΕπειδή χθές δώσαμε για ακόμη μια φορά κενά με αναθέσεις, καλό είναι ο συνάδελφος να έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται στα χέρια του, ώστε να μην την πατήσει. Δεν ξέρω πώς οι ΠΕ14 και ΠΕ17 βρέθηκαν στη γενική εκπαίδευση εξ αρχής, αφού δεν έχουν μάθημα από α ανάθεση για να διοριστούν εκεί, αλλά αφού είναι εκεί, κάπως πρέπει να λυθεί το θέμα, γιατί έχουν στενέψει και τα πράγματα.Οι ΠΕ14 και ΠΕ17(όπως και οι ΠΕ12) έχουν(ή μάλλον είχαν στο Γενικό Λύκειο και έχουν στο Γυμνάσιο) ως πρώτη ανάθεση το μάθημα της Τεχνολογίας οπότε δύνανται να είναι διορισμένοι στη γενική εκπαίδευση.
Επειδή χθές δώσαμε για ακόμη μια φορά κενά με αναθέσεις, καλό είναι ο συνάδελφος να έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται στα χέρια του, ώστε να μην την πατήσει. Δεν ξέρω πώς οι ΠΕ14 και ΠΕ17 βρέθηκαν στη γενική εκπαίδευση εξ αρχής, αφού δεν έχουν μάθημα από α ανάθεση για να διοριστούν εκεί, αλλά αφού είναι εκεί, κάπως πρέπει να λυθεί το θέμα, γιατί έχουν στενέψει και τα πράγματα.
Υπάρχει θεολόγος με δεύτερο πτυχίο στη φυσική! Στο σχολείο υπάρχει γεωλόγος, νεότερος από τον θεολόγο, που μέχρι τώρα συμπλήρωνε με β ανάθεση τη φυσική! Τώρα που αναγνώρισε ο θεολόγος το β πτυχίο, ποιος προηγείται στις φυσικές: ο θεολόγος που το έχει α ανάθεση με το δεύτερο πτυχίο και είναι και παλιότερος ή ο γεωλόγος που το έχει β ανάθεση με το πτυχίο του;Παράλληλα, έχω ακούσει πολλά περιστατικά σε σχολεία, με καθηγητές που διορίστηκαν για τη διδασκαλία της πληροφορικής με πτυχία διαφορετικό από αυτό της πληροφορικής, που έτρεξαν να αναγνωρίσουν και το αρχικό τους πτυχίο, και βρέθηκαν σχολεία με γεωλόγους, φυσικούς και μαθηματικούς που δεν τους είχαν μέχρι τώρα.