0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το νόμο επικαλέστηκα και εγώ. Και μάλιστα αναρωτήθηκα πώς βρέθηκε κενό, αφού λίγες μέρες πριν έρθει ο αποσπασμένος μοιράσαμε τις ώρες και περίσσευαν μόνο 3 ώρες. Δεν έχω χάσει μόνο εγώ το πλήρες ωράριό μου. Το έχασαν και άλλοι, αλλά εκείνους δεν τους πειράζει. Τον καυγά τον έκανα έτσι και αλλιώς.
Καταλαβαινεις οτι αυτο εγινε για να βολεψουν τον συγκεκριμενο αποσπασμενο, ε; Ηθελε και να ειναι διπλα στο σπιτακι του και να μην πηγαινει σε 2-3 σχολεια για να καλυψει ωραριο. Μπορεις να κανεις εγγραφο με αριθμο πρωτοκολλου στο διευθυντη και κοινοποιηση στη Διευθυνση, αλλά δεν πιστευω οτι θα γινει τιποτα. Δε νομιζω οτι θα τολμησουν να στειλουν καποιον απο εσας που μεινατε με λιγοτερες ωρες σε δευτερο σχολειο για συμπληρωση ωραριου γιατι αυτο που εκαναν ηταν πολυ χοντρο. (να δημιουργησουν ολοκληρο κενο απο 3 μονο ωρες) Απο την αλλη, ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει με αλλαγη προϊσταμενου... αλλά και παλι δεν το θεωρω πολυ πιθανο να σε στειλουν αλλου. (ποσες ωρες σου πηρε; )
Πήρε 3 ώρες από 4 διαφορερικά άτομα του σχολείου μας. Να σημειώσω πάντως ότι αυτές οι ώρες είναι β ανάθεση για όλους μας και ά ανάθεση για τον αποσπασμένο. Οι υπόλοιποι όμως χάρηκαν που ξεφορτώθηκαν τη β ανάθεση. Εγώ επικαλέστηκα ότι πρώτα συμπληρώνουν με ά και β΄ανάθεση οι μόνιμοι και μετά από τις ώρες που περισσεύουν βγάζουμε κενό, αν βγαίνει.
Αρ.πρωτ.82154/Γ2/11-08-2006/ΥΠΕΠΘ:Σε καμιά περίπτωση δεν προσλαμβάνεται αναπληρωτής ή ωρομίσθιος εκπαιδευτικός, όταν υπάρχουν στο σχολείο ή σχολεία του ίδιου ΠΥΣΔΕ μόνιμοι εκπαιδευτικοί συναφών προς το μάθημα ειδικοτήτων ή εκπαιδευτικοί που μπορούν ή επιβάλλεται για τη λειτουργία του σχολείου να διδάξουν το μάθημα και δεν συμπληρώνουν ωράριο, ανεξάρτητα από το αν αυτό το μάθημα συμπεριλαμβάνεται ή όχι στην ομάδα μαθημάτων δεύτερης (
εντάξει, ρωτάω μήπως αν υπάρχει κάποιος στον νομό (σε άλλα σχολεία) που δεν συμπληρώνει ωράριο και έχει το μάθημα σαν Α ανάθεση, τότε προηγείται αυτός; ή προηγείται αυτός που το έχει
ισχύει ότι τα Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα πρέπει να τα διδάσκει μόνο κάποιος που τα έχει Α ανάθεση και όχι