0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πάντως εμένα μου άρεσε περισσότερο το κείμενο -απάντηση στην ΠΕΦ απο τους Κοινωνιολόγους.... έτσι,για να λέμε τα σύκα - σύκα και την σκάφη - σκάφη... και επειδή προσωπικά δεν πιστεύω στους "πανεπιστημονες φιλολογους" http://xenesglosses.eu/2013/06/oi-koinoniologoi-apantoun-stin-pef-gi/
Συνάδελφοι μια ερώτηση, ένεκα ξανθούλα κ αγγλικού που δεν καταλαβαίνει κ πολλά ως γλάστρα της εκπαίδευσης μαζί με άλλες ειδικότητες δεν την κατάλαβα αυτή την ανακοίνωση.α. την παίρνουν την ιστορίαβ. τη ξαναδίνουν μόνο για φέτοςγ. την παίρνουν για φέτος αλλά τη ξαναδίνουν του χρόνουδ. τίποτα από τα παραπάνωε. τι παίρνουμε τελικά? (εκτός από αυτά που όλοι σκεφτήκατε. Πονηρούτσικα!!!!)στ. εγώ λεώ να πάρουμε τα βουνά
Την παίρνουν για φέτος, μόνο όταν δεν συμπληρώνει φιλόλογος ωράριο και επίσης, έπονται οι ξενόγλωσσοι στην ανάθεση των ΠΕ01, 10,13.
...η γελοιότητα (του Υπουργείου) φαίνεται πως δεν έχει όρια...μην εκπλαγείτε αν μέχρι μεθαύριο γίνουν κι άλλες αλλαγές...
Παράθεση από: elean στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 11:26:16 pmΤην παίρνουν για φέτος, μόνο όταν δεν συμπληρώνει φιλόλογος ωράριο και επίσης, έπονται οι ξενόγλωσσοι στην ανάθεση των ΠΕ01, 10,13.μόνο αν οι ΠΕ 02 έχουν συμπληρώσει ωράριο με α ανάθεση.