0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας, εδώ λέει ο καθένας ότι θέλει, επίσημη ενημέρωση μόνο στη σελίδα του υπουργείου. Περίμενε να βγει η εγκύκλιος με τις αναθέσεις μέχρι τότε κανείς δεν μπορεί να ξέρει ούτε ο υπουργός! Οι ΠΕ12.06 ΠΕ12.08 ΠΕ04.05 μπορούσαν να πάρουν ώρες από την ενισχυτική οπότε θα πρέπει να γίνει το ίδιο και στο πρωινό πρόγραμμα και αντίστροφα…Πέρυσι είχαν γίνει ορισμένες αλλαγές στις αναθέσεις ίσως να τις πάρουν πίσω!
Σε όλα τα εκπαιδευτικά σάιτ γράφει ότι ενώσεις ξενόγλωσσων έχουν επισκεφτεί το υπουργείο παιδείας κι εδώ και δέκα ημέρες μπαινοβγαίνουν στο γραφείο της ΚΑΡΤΣΙΩΤΟΥ διευθύντριας του υφυπουργού κι εκτός από το μάθημά τους μιλούν η μάλλον απαιτούν β αναθέσεις.Θέλεις να μας πεις γιατί το κάνουν αυτό??Εγώ δεν έχω δει καμία ένωση εκπαιδευτικών να πηγαίνει στο υπουργείο και αντί να μιλάει για το μάθημά της να μιλά για αναθέσεις.Πολύ καλά κάνει ο ΠΑΣΑΦ και διαμαρτύρεται λοιπόν.Όλα τα εκπαιδευτικά σάιτ το γράφουν...οι μοναδικές ειδικότητες που τρέχουν στο υπουργείοκαι μιλούν για αναθέσεις!!!
Αφού ο καθένας γράφει ότι θέλει να πω και γω την γνώμη μου.τα κενά είναι σε πε2 πε3 και πε4 άρα ψάχνει ποιος θα κάνει φιλολογικά μαθηματικά και φυσικοχημειες. Για τα φιλολογικά έχει τους ξενόγλωσσους για μαθηματικά τους πε4( ισχυει στο γυμνάσιο) η κανένα πε19-20 .για φυσικές τους πε3(πάλι ισχύει στο γυμνάσιο)και πάλι πε19-20με δεύτερη ειδικότητα. Ταυτοχρονα καλύπτει και ειδικοτητες που χρωσταν ώρες όπως ξενογλωσσοι πληροφορικοι.τους γυμναστες τους έδωσε έτσι και αλλιώς την οικιακη οικονομια στα γυμνασια. Προσωπικές εκτιμήσεις όλα μην πεσετε να με φατεΣαν να έπεσα μέσα στις εκτιμήσεις μου με τα σημερινά δεδομένα για τις αναθέσεις. Δεν μπόρεσα ναν προβλέψω αυτό με τους πε19-20 (που έχουν βασικό πτυχίο)
Μεσα επεσες και στους ΠΕ19-20 για μαθηματικα. Μονο στη Φυσικη επεσες εξω.
Στο σχολείο μας συμβαίνει η εξής κατάσταση: Είμαστε τέσσερις ΠΕ04 (1,2,4,5) και οι ώρες αναθέσεων δε φτάνουν για όλους. Έχουμε έλλειμμα 7 ωρών. Έχω την εντύπωση από τους νόμους που θυμάμαι, ότι πρώτα μοιραζόμαστε την α ανάθεση κατά ειδικότητα και μετά ο παλαιότερος συμπληρώνει πρώτος β αναθεση κοκ. Υπάρχει όμως διαφωνία από τον παλιότερο συνάδελφο, ο οποίος θεωρεί ότι σύμφωνα με κάποιους πιο πρόσφατους νόμους ο παλαιότερος συμπληρώνει πρώτα ωράριο εξ ολοκλήρου γιατί έχουν καταργηθεί οι ειδικότητες και αντιμετωπιζόμαστε ενιαία ως κλάδος (καταργήθηκαν δηλαδή οι α αναθέσεις). Εχω την εντύπωση ότι αυτό ισχύει για υπεραριθμίες ... Μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει δίνοντας μας και τους νόμους αν είναι δυνατόν;
Δ) Σύμφωνα με την υπ. αριθ. 23464/Γ2/06-03-2012 υπουργική απόφαση «Με τα μαθήματα Α΄ ανάθεσης οιεκπαιδευτικοί καλύπτουν το υποχρεωτικό τους ωράριο, ενώ με τα μαθήματα
ο παλιός ας δώσει τους νόμους που νομίζει ότι ισχύουν, εγώ ξέρω ότι έχετε κανονικά α και β ανάθεση