0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα λειτουργιά κενά στη ΔΔΕ που αποσπάστηκα υπολογίστηκαν ως εξής. Τα κενά των Πε04 υπολογίστηκαν αφού οι ανήκοντες οργανικά ΠΕ03 συμπλήρωσαν με ώρες ΠΕ04 και ότι έμεινε απο ώρες ΠΕ04 έιναι λειτουργικό κενό.
Απλά με αυτό τον τρόπο μπορεί να βρεθώ εγώ σε ένα σχολείο που να μην έχω καθόλου πρώτη ανάθεση .Με ποιά λογική ορίστηκαν έτσι οι δεύτερες αναθέσεις;
Όλα αυτά για τους οργανικά ανήκοντες στη σχολική μονάδα?Δηλαδή μπορεί να είμαι σε ένα σχολείο που υπάρχουν 12 κενές ώρες φυσικής να τις πάρουν οι μαθηματικοί να συμπληρώσουν το υποχρεωτικό ωράριο και να είμαι εγω με 21 ώρες δεύτερης ανάθεσης μετά την 30 Σεπτέμβρη?( αφού οι μαθηματικοί μπορούν πχ.να πάρουν Γεωγραφία μετά την 30 Σεπτέμβρη μόνο με απόφαση ΠΥΣΔΕ).Εξακολουθώ να έχω την απορία με ποιά λογική δόθηκαν οι β αναθέσεις αφού στην τελική δεν τα μπέρδεψαν πιο πολύ τα πράγματα.
Όλα αυτά για τους οργανικά ανήκοντες στη σχολική μονάδα?Δηλαδή μπορεί να είμαι σε ένα σχολείο που υπάρχουν 12 κενές ώρες φυσικής να τις πάρουν οι μαθηματικοί να συμπληρώσουν το υποχρεωτικό ωράριο.....
λέγε τέτοια peponi να σε πάρουν με τις πέτρες οι ενοποιητές