0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σας παρακαλω οποιος μπορει να μου πει αν υπαρχει καποιο site με τις μεταφρασεις του Αρριανου...τελευταια στιγμη μαθητρια μου μου ειπε πως ειναι στην υλη κ γραφει στις19/5 ευχαριστω!κεφ.13 3-7 κ κεφ.16 4-7
Με τις μεταφράσεις παπαγαλία και τις ερωτήσεις κατανόησης περνά το μάθημα.
Παράθεση από: pariel στις Αυγούστου 17, 2009, 07:59:47 pmΜε τις μεταφράσεις παπαγαλία και τις ερωτήσεις κατανόησης περνά το μάθημα.Πραγματικά ισχύει αυτό? Στα υπόλοιπα τους βάζουν έτοιμα θέματα ή μπορεί να του πουν πες μας τι ξέρεις...με έχει προβληματίσει και μένα αυτό ...
Παράθεση από: Faidra_ στις Αυγούστου 17, 2009, 09:57:29 pmΠαράθεση από: pariel στις Αυγούστου 17, 2009, 07:59:47 pmΜε τις μεταφράσεις παπαγαλία και τις ερωτήσεις κατανόησης περνά το μάθημα.Πραγματικά ισχύει αυτό? Στα υπόλοιπα τους βάζουν έτοιμα θέματα ή μπορεί να του πουν πες μας τι ξέρεις...με έχει προβληματίσει και μένα αυτό ... Τι εννοείς έτοιμα θέματα; Τους δίνουν τα θέματα τα απαντάνε προφορικά και μετά τα ίδια τα γράφουν. Αν προσέξουν τις ερωτήσεις στα προφορικά θα έχουν και τις απαντήσεις. Εμείς πάντως δε ρωτάμε τι ξέρεις αν και όλους τους περνάμε