0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα προτείνω κάτι που ισως φανεί κάπως "περίεργο" αλλά στηρίζεται στην "οικοσυστημική" μέθοδο (ομάδας)Δοκίμασε να βγάλεις από την τάξη όχι τον μαθητή αυτόν με τον οποίο έχεις το πρόβλημα, αλλά τον "διπλανό" του( ή τους διπλανούς του) (με εκείνον/εκείνους δηλ. που πιάνει κουβέντα). Γιατί οσο αυτός βλέπει πως "πιάνει" ο τσαμπουκάς του, τόσο αποθρασύνεται. Αποβάλλοντας όμως τον αλλον, που "σιγοντάρει" τον απείθαρχο μαθητή, τότε θα στρέψεις το "πρόβλημα" μεταξύ τους και ισως καταφέρεις να κοψεις την φόρα που πήρε. Εσένα δεν σε ακούει, ισως ακούσει αυτούς
Αναρωτιέμαι η "αφορμή" για την επίθεση ποια ήταν;
niteulf αυτο σκεφτηκα και εγω, οτι το σκηνικο ηταν αρκετα σοβαρο και για αυτο ανοιξα το ποστ.Πιστευω οτι επρεπε να κανει κατι ο διευθυντης, αλλα εμενα το προβλημα μου παραμενει,δυσκολευομαι να κανω μαθημα, οποτε τι κανω αν ολα συνεχιστουν?
εξηγήσου στην τάξη ότι η Χ συμπεριφορά θα έχει και τα Y αποτελέσματα (χαμηλή βαθμολογία, ωριαίες κλπ)θύμισε τα όρια σε όλα τα παραπάνωκαι βάρα ωριαίες στον τραμπούκο μέχρι να ματώσει, ταυτόχρονα ζήτα σύλλογο για το περιστατικό, ζήτα να ενεργοποιηθεί το συμβούλιο της τάξης και να τον καλέσει για εξηγήσεις και συμβουλευτική. Αν συνεχίσει τα ίδια πάμε σε ημερήσιες και μετά πάμε σε αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος όπως είπε και ο συνάδελφος, ενδιάμεσα καλέστε και τον σύμβουλο.Μην χαρίσετε καμιά απουσία και αν το πάει για να μείνει στην ίδια τάξη να μείνει. Αν τολμήσει και σε αγγίξει ή οτιδήποτε άλλο αφού είναι ενήλικος τράβα του και μια μήνυση (εκτός από την αλλαγή περιβάλλοντος) να στρώσει στο κρατητήριο. Δεν είναι παιδί, ενήλικος είναι μην μπερδεύεστε συνάδελφοι. Ελπίζω ο δ/ντης σας να ξυπνήσει και να του τα χώσει νωρίς ώστε να σταματήσει ο τραμπουκισμός νωρίς, εκτός και αν νομίζει ότι στην
να αφήσει υπονοούμενα ότι ξέρει τα αυτοκίνητα των καθηγητών και πού μένουν και άλλες βλακείες. Μάλλον φέρθηκα τελείως αντιπαιδαγωγικά αλλά ήταν το μόνο που μου βγήκε. Του είπα πού παρκάρω και αν είναι μάγκας να πάει να κάνει ότι θέλει και να πάρει και την παρέα του μαζί.
Εμεις τα αφηνουμε απεξω απο το σχολειο.... θα αρχισουμε να ψαχνουμε και τα αυτοκινητα στη τελικη?