0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kellykou στις Οκτώβριος 31, 2007, 01:25:55 πμΝομιζω οτι αν βαζαμε δικηγορο και ζητουσαμε υποστηριξη απο τους καθηγητες μας στα πανεπιστημια δε θα μας την αρνιονταν. Εγω πιστευω οτι εδω δε μιλαμε για καλυψη του σιναφιου τους(δε ξερουμε καν αν οι διορθωτες ειναι πανεπιστημιακοι) αλλα για το αν οι γνωσεις που μας παρειχαν τοσα χρονια εχουν αντικρυσμα ή οχι. Νομιζω οτι αν αρνηθουν τοτε ειναι σαν να ακυρωνουν τους εαυτους τους. Εγω πιστευω οτι πρεπει να γραφτουμε ολοι στο συλλογο για να εχει ο συλλογος να πληρωσει ενα δικηγορο για να ασχοληθει με το θεμα του ΑΣΕΠ. Τι στο καλο. 17000 φιλολογοι δωσαμε στον ΑΣΕΠ δεν μπορουμε να γραφτουμε 5000 στο συλλογο? Τοσα λεφτα δινουμε για παραβολα. 10 ευρω να δωσει ο καθενας ειναι 50000 ευρω. Δε θα μπορεσουμε να κανουμε τιποτα? Ντροπη συναδελφοι να εχει μονο 100 μελη ο συλλογος με τοσους χιλιαδες αδιοριστους απ'ολες τις βαθμιδες Παρόλο που αυτόν τον καιρό περνάω δύσκολα , έστειλα τα χρήματα της εγγραφής.Δεν έχω ταχυδρομήσει ακόμη τα χαρτιά γιατί πρέπει να επικυρώσω το πτυχίο.Χρόνια ονειρευόμουν μια συντονισμένη προσπάθεια και τώρα που πάει να ξεκινήσει να την αφήσουμε να ναυαγήσει?? Η χρυσούλα και οι υπόλοιποι , όλοι άγνωστοι μου είναι, αλλά αντί να προσπαθούν για τους εαυτούς τους μόνο , προσπαθούν για όλους μας και πρέπει να τους ενθαρρύνουμε όπως μπορούμε.
Νομιζω οτι αν βαζαμε δικηγορο και ζητουσαμε υποστηριξη απο τους καθηγητες μας στα πανεπιστημια δε θα μας την αρνιονταν. Εγω πιστευω οτι εδω δε μιλαμε για καλυψη του σιναφιου τους(δε ξερουμε καν αν οι διορθωτες ειναι πανεπιστημιακοι) αλλα για το αν οι γνωσεις που μας παρειχαν τοσα χρονια εχουν αντικρυσμα ή οχι. Νομιζω οτι αν αρνηθουν τοτε ειναι σαν να ακυρωνουν τους εαυτους τους. Εγω πιστευω οτι πρεπει να γραφτουμε ολοι στο συλλογο για να εχει ο συλλογος να πληρωσει ενα δικηγορο για να ασχοληθει με το θεμα του ΑΣΕΠ. Τι στο καλο. 17000 φιλολογοι δωσαμε στον ΑΣΕΠ δεν μπορουμε να γραφτουμε 5000 στο συλλογο? Τοσα λεφτα δινουμε για παραβολα. 10 ευρω να δωσει ο καθενας ειναι 50000 ευρω. Δε θα μπορεσουμε να κανουμε τιποτα? Ντροπη συναδελφοι να εχει μονο 100 μελη ο συλλογος με τοσους χιλιαδες αδιοριστους απ'ολες τις βαθμιδες
Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα,σήμερα πήγα κι εγώ να δώ το γραπτό μου αν και δεν μπορώ να πω ότι διαφωτίστηκα περισσότερο. Είδα το γνωστικό των αρχαίων ελληνικών (βαθμολογήτριες: Μπέτσα+Μπακογιάννη) με κάποιες υπογραμμίσεις στη μετάφραση, αρκετά τικ κι ένα δύο +. Τελικό αποτέλεσμα 1ος βαθμολογητής:61, 2ος:49. Εντωμεταξύ δεν πρόσεξαν ότι δεν υπήρχε διαφορά πάνω από 12 και το στείλανε σε 3ο ο οποίος μου έβαλε 54, αλλά τελικά δεν χρειάστηκε. Οπως μου είπε ο υπάλληλος, κατά τα άλλα πολύ ευγενικός κι εξυπηρετικός, ευνοήθηκα που δεν υπήρξε 3ος και πήρα 55 (ειρωνεία;).Στην ειδική διδακτική Αρχαίων (βαθμολογητές Σαλδάρης+Σακελλαρίου) είχα τον ίδιο βαθμό κι από τους δύο βαθμολογητές 66, πράγμα πολύ περίεργο για ένα τόσο υποκειμενικό αντικείμενο. Επειδή δεν υπήρχαν υπογραμμίσεις παρά μόνο από τον πρώτο με κόκκινο υπέθεσα ότι ο δεύτερος μπορεί ούτε καν να το κοίταξε.Στη Γενική παιδαγωγική δεν ήταν σκαναρισμένα απλά σημειωμένα με μολύβι στην φωτοτυπία ευτυχώς χωρίς αποκλίσεις.Σε ερώτησή μου για το αν υπήρχε αρνητική βαθμολόγηση στο 4ο θέμα των αρχαίων ο υπάλληλος ήταν κατηγορηματικά αρνητικός.Το μόνο θετικό ήταν ότι πήρα τις οδηγίες στην ειδική διδακτική παρόλο που είχα αρκετά σημεία κοινά. Οι οδηγίες για το γνωστικό των αρχαίων θα μου αποσταλλούν ταχυδρομικά.
Τα ονόματα των βαθμολογητών φαίνονται ολογράφως στο τέλος του γραπτού στα τετράδια ανάπτυξης. Κράτησα και τους αριθμούς μητρώου τους. Τα ονόματα τα κράτησα για να διασταυρώσουμε αν μπορούμε ότι είναι όντως μέλη ΔΕΠ , όπως ισχυρίζονται όλοι. Όσο για τα συνασθήματα θυμό αισθάνομαι κυρίως γιατί δεν μπορω με τίποτα να χωνέψω με τίποτα το 55 των Αρχαίων μετά από τόσα χρόνια ενασχόληση. Δεν αντέχω τον Εμπαιγμό. Επίσης στην ειδική διδακτική με ΠΜΣ στα παιδαγωγικά να μου βάζουν και οι 66; Και το κυριότερο να πληρώνουμε τις βλακείες και τα λάθη του καθενός.